標題: [心得] 暢遊“深X灣” (有sex相 18+) [打印本頁]

作者: vc18    時間: 2009-1-2 03:41 AM     標題: 暢遊“深X灣” (有sex相 18+)

公仔箱論壇. m- C7 ~+ [: p% C) T

* p$ a1 Y- R0 W2 s. t* N尋日,約fd~系“深水灣”等話有嘢同我傾,傾完後經理走過嚟有新嘢俾我試。我笑住同經理講:系唔系,唔好昆我?經理拍晒心口話:包你滿意。既然經理咁盛意拳拳。就信你一次啦。
, J2 \9 K+ Q, C9 Jtvb now,tvbnow,bttvb    我咁系要貴賓房啦,入房後,經理就帶咗個128號過嚟。囡囡都幾高。樣可以。body都ok嘎。囡囡入房就同我除衫,之后就一齊衝涼。侍浴過程都系咁,冇咩特備。www2.tvboxnow.com5 }) b, h- P. P+ Z6 j, c
衝完涼就上床,隨手就做服務。服務都系BM、漫遊。帶套吹. 之后入正題。囡囡少毛. 不是一線天, 入洞, 微窄.人仔細細, 好吊,真水, 其實出白花漿都係有高潮及真水. 換了幾個姿勢. 最後以狗仔式,用盡力撞坉?pat 十下八下後, 成扔o射. 但細佬好似未甘心.係未軟之前再抽插多十幾下, 成個人攤係張床度, 等女女幫我清手尾完成. tvb now,tvbnow,bttvb# P9 c8 X+ ]2 k+ l) x3 y$ K! m
總體:條女可以啦。服務不過不式。值得一試。買單:#((。公仔箱論壇; J9 q' Q* Z6 W7 G7 T: I
女女相:http://www20.hk161.cc/sauna_girls.php?id=1062
作者: joe_jame    時間: 2009-1-2 03:57 AM

条女既好肉水哦~~~
作者: zyc77238    時間: 2009-1-4 10:48 AM

作者: yam9366    時間: 2009-1-5 12:04 PM

Thanks for sharing
作者: 起士    時間: 2009-1-6 12:39 AM

不錯喔~身材正,臉蛋佳....
作者: Jersey    時間: 2009-1-6 01:35 AM

条女的确唔错,冇介绍错!
作者: kidder    時間: 2009-1-11 01:32 AM

作者: kelvin3900    時間: 2009-1-27 10:03 PM

作者: scene    時間: 2009-1-29 09:21 PM

属,乜咁七多廣告,開題系廣告,連回覆都系廣告,咪玩啦,要睇廣告不如睇無線。
作者: ahkaikai    時間: 2009-3-6 09:09 PM

作者: 120736    時間: 2009-3-8 04:14 PM

SHIT!!!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0