標題: [不斷更新] [韓劇] (ViuTV)《警察課程》[全22集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2022-7-26] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2022-6-24 08:00 PM     標題: [韓劇] (ViuTV)《警察課程》[全22集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2022-7-26]

[韓劇] (ViuTV)《警察課程》[全22集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2022-7-26]

◎中文名稱:警察課程
◎英文名稱:Police University
◎年  代:2019
◎地  區:韓國
◎語  言:粵語
◎字  幕:中字
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:550/集
◎集  數:22
◎主  演:車太賢 / 鄭振永 / 鄭秀晶 / 李鍾赫 / 洪秀賢

◎監  製:
◎導  演:柳寬茂
◎製作統籌:
◎編  審:
◎編  劇:文敏貞

◎製作公司:Logos Film

◎製作許可證號:

簡介:
該劇是一部描繪警察大學裏發生的青春成長故事的作品。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

.
作者: benyuen888    時間: 2022-6-25 12:08 AM

1# lthung
作者: tcbd    時間: 2022-6-25 12:13 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: ysd151290    時間: 2022-6-25 03:40 AM

thank you 1111
作者: mycompute    時間: 2022-6-25 08:45 AM

thanks...
作者: tcbd    時間: 2022-6-25 09:41 PM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: 4b123456    時間: 2022-6-26 06:28 AM

1# lthung
作者: lthung    時間: 2022-6-26 12:00 PM

《警察課程》[第1-2集]
作者: lthung    時間: 2022-6-29 08:39 PM

《警察課程》[第1-4集]
作者: GirlRock    時間: 2022-6-30 10:00 AM

thanks
作者: tcbd    時間: 2022-6-30 10:39 PM

作者: lthung    時間: 2022-7-2 05:18 AM

《警察課程》[第1-6集]
作者: tcbd    時間: 2022-7-2 09:29 PM

作者: damonfok    時間: 2022-7-3 01:45 PM

1# lthung
thanks for sharing
作者: dennis_ak    時間: 2022-7-3 06:52 PM

Thank you for your sharing
作者: ccblog    時間: 2022-7-6 08:27 PM

thanks for sharing
作者: lthung    時間: 2022-7-7 09:37 AM

《警察課程》[第1-8集]
作者: tcbd    時間: 2022-7-8 01:18 AM

作者: lthung    時間: 2022-7-9 07:02 PM

《警察課程》[第1-11集]
作者: tcbd    時間: 2022-7-10 02:43 AM

作者: lthung    時間: 2022-7-13 08:09 PM

《警察課程》[第1-13集]
作者: tcbd    時間: 2022-7-13 11:00 PM

作者: lthung    時間: 2022-7-14 09:06 PM

《警察課程》[第1-14集]
作者: tcbd    時間: 2022-7-14 10:59 PM

作者: lthung    時間: 2022-7-17 01:45 AM

《警察課程》[第1-16集]
作者: lthung    時間: 2022-7-21 10:41 PM

《警察課程》[第1-19集]
作者: 陳偉明    時間: 2022-7-21 11:02 PM

thanks
作者: brianhpc    時間: 2022-7-22 01:13 AM

thanks
作者: tcbd    時間: 2022-7-22 07:05 PM

作者: lthung    時間: 2022-7-26 10:56 PM

《警察課程》[全22集]
作者: tcbd    時間: 2022-7-28 12:39 AM

作者: pinkharo    時間: 2022-8-5 10:58 AM

thank you
作者: jacklung    時間: 2022-10-10 07:04 PM

Thks for share !!
作者: FayGor    時間: 2024-2-15 02:14 PM

thanks a lot
作者: ashyee    時間: 2024-2-16 01:55 PM

thank you very much for sharing!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0