標題: [心得] 新中興嘅快活遊 絲襪大波女 有相-轉帖 [打印本頁]

作者: 野狼007    時間: 2009-4-1 03:13 PM     標題: 新中興嘅快活遊 絲襪大波女 有相-轉帖

近排成日食D大餐,三舊幾水尼D服務餐我最鍾意食喇,又唔貴,系網上睇佐咁耐,揀黎揀去最後都系及中“新中興”,又便又有絲襪玩,好抵wro.一於上去試下先0 Y4 D* D# k$ U5 c; F. H% N( i
   響羅湖口岸飛的去到佢樓下只需幾分鍾,唔塞車嘅話連標都唔使跳,去到上二樓,對面有間酒樓添,唔記得咩名了~~沖涼房有少少細,但幹淨,大廳好大,有幾個c ching系度按緊爪
: @6 m; H: {; i" m9 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我沖完就入房,經理帶佐三條囡畀我揀,最後睇中個大波妹
/ z% B' k- G  j* t& S1 _  B. ~   68號
4 K6 q8 F1 a5 N9 P8 n" w   身材面貌,有少少熟女型,有戀母情結嘅c ching可以一試

& t" H* U% Y0 U, S; S8 |! i7 s" ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。服務包埋全身漫遊body,再加冰火,著住絲襪跪系你身邊幫我做冰火時,成條尻硬成鐵,即時帶dom入洞,叫佢唔除絲襪,直接插入水源洞,熟婦就系熟婦,經驗多過我,下邊水份又濕,攬住我不停大聲嗌,果條腰扭黎扭去,十分鍾唔到將我搖爆..埋單#^*搞掂`
作者: wojoker    時間: 2009-4-1 03:20 PM

enliaojie
作者: jamessieli    時間: 2009-4-2 04:07 PM

我也要!!
作者: 606680    時間: 2009-4-3 11:04 AM

价钱几多?
作者: 天台的月光    時間: 2009-4-3 11:27 AM

好似几唔错咁啵!!
作者: wetboy    時間: 2009-4-3 02:07 PM

身材很好啊
作者: calvin0221    時間: 2009-4-7 12:40 AM

没样子看啊?
作者: powching    時間: 2009-4-20 09:42 PM

身材都幾好....可以一戰
作者: coffeebox7    時間: 2009-4-21 12:38 PM

nice bust
作者: 542097    時間: 2009-4-21 03:01 PM

不错的啦!!几多钱?
作者: hkkenny02    時間: 2009-5-11 04:46 PM

埋單收你幾多請提供
作者: royezo    時間: 2009-5-16 04:54 PM

我是一个极其讨厌AV和看AV的人 而至于那些什么武腾兰、吉泽明步、苍井空、松岛枫、神谷姬、小泽玛莉亚、高树玛丽亚、山本梓、樱树露衣、濑户由衣、树麻里子、星野光、白石瞳、忧木瞳、白石日和、相田桃、浅仓舞、小林瞳、夕树舞子、美穗由纪、小室友里、黑木香、朝冈实岭、美里真里、饭岛爱、北原梨奈、秋元友美、川合里美、细川百合子、麻生早苗、松阪季实子、川岛和津实、小泽奈美、叶山丽子、金泽文子、凉木桃香、小泽圆、铃木麻奈美、白鸟智香子、中谷香子、市川香织、蜷川香子、上杉美香子、吉田美香子、长谷香子、岬崎香子、立花里子、上原多香子、石川施恩惠、大尺右香、南波杏…… 我更是一个都不认识!根本都没有听说过。
作者: fakss    時間: 2009-5-19 06:57 PM

god!god!
作者: adawa50518    時間: 2009-5-29 10:05 AM

身材都幾好....可以一戰!   Good!
作者: sam3wong    時間: 2009-5-30 08:28 PM

really big wor!
作者: wai2k    時間: 2009-6-6 09:20 PM

thank you for sharing
作者: calbee33    時間: 2009-6-8 12:18 PM

值得一試~THX
作者: victorlam    時間: 2009-6-8 11:21 PM

SO OLD
作者: lijinzy    時間: 2009-6-11 02:04 PM

作者: wlv478    時間: 2009-6-11 05:24 PM

good n sexy
作者: fish321    時間: 2009-6-14 12:09 AM

羡慕SI人啦~~~~得过睇~
作者: chiubengwei1851    時間: 2009-6-14 12:30 AM

NO FACE AHH
作者: a5995211    時間: 2009-6-15 10:27 PM

作者: yk8888    時間: 2009-6-15 11:55 PM

作者: kokly1688    時間: 2009-8-21 07:13 PM

多榭你的分享,我會繼績支持。
作者: edwardng    時間: 2009-10-31 01:20 AM

作者: kongchai5285    時間: 2009-11-1 08:09 PM

真系好劲喔!
作者: ljq328    時間: 2009-11-2 04:50 PM

有冇啲后生啲架
作者: wit715    時間: 2009-11-9 10:22 AM

感谢分享 继续支持

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0