標題: [討論] 芙蓉 <港式送45分鐘泰式 報告> [打印本頁]

作者: see789    時間: 2007-2-27 12:31 PM     標題: 芙蓉 <港式送45分鐘泰式 報告>

地點: 深圳芙蓉休閑中心: B% c" t' Q1 t. Y, T
價錢: 中式$98(合理丫)
) [+ g% z# r) c( v: Dtvb now,tvbnow,bttvb        泰式$138(合理丫)
( t/ m6 i8 e7 b" L        港式$268(貴....)
% j- l+ Z, e, h: `( p# f2 ]之前上網睇過芙蓉D資料,見到港式要$268咁能貴當堂打左個突公仔箱論壇- N6 E. Z5 H( p* b. A4 x
但又本住"出得來玩唔凈在果一百幾十"的心態TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* t7 s8 Q# J; K! }  v* D4 @
就睇下你憑咩要收我$268起個機公仔箱論壇2 e2 P/ _7 v! ^' h) c4 K" h* l
小弟前晚就同個FD 貢左上芙蓉
( g( ~) ]! O4 n! I( s2 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。去到搭LIFT 上3樓,一出LIFT 行入去,www2.tvboxnow.com3 b! @8 ^; ^( j5 S
門面OK啦,光線充足,裝修幾新淨(心諗$268......都OK 丫)* ^& }/ D) s2 H5 y0 F. L7 p5 R1 r
女經理、服務員四萬咁口($268.......又OK 丫), E8 y) x$ w6 P5 k/ g; n: K
行入LOCKER面績就細左d,浴室面績都係細($268.......唔OK wor)
: P) p) d. K1 Y) P' L5 Ptvb now,tvbnow,bttvb沖完出返大廳坐諗住按腳,女部長話不如入房按啦,入房可以浸埋腳wor www2.tvboxnow.com! M% {. X$ Y0 |, t  m  c5 `$ m( K( M% s
(雖然唔知點解要入房先可以浸腳)但.....是Q但啦,入房咪入房0羅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ J* v3 y: e0 d# j; N
臨入房阿女部長問我做咩式,
6 v9 t5 J. `7 v& Wwww2.tvboxnow.com我話:泰式啦,有咩好技師先??4 i0 y- P& g% k4 H/ L
佢話:「不如你自己睇相慢慢揀啦」
1 y4 @- M6 W7 i* x3 ~2 x5 L9 i5 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁佢就帶我行去部電腦度,以為有咩特別啦,點知一睇.......  www.fun161.com  .......超!!www2.tvboxnow.com5 }6 F7 Q. \: G4 Y
咁我就揀左相中最好相頭果個啦(no.唔想講,因為部署緊食佢)
) K( T& V+ @% L9 C, B; [0 U4 k2 @公仔箱論壇都有定心理準備,真人肯定要打個八折ga la
6 E8 F' ~) N( m( nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。入房等左唔夠5分鐘,見到真人,相頭、身材、制服($268........ok wor)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 H0 s( z+ a! ?4 r; ?
訓低先按前面,由腳開始,按到大盡頭就用手指專登掃我袋底+ F: Y* p( v' {& v! v
本人細佬即時起立致敬 tvb now,tvbnow,bttvb; @" Y$ U7 R2 q! T
條囡囡好有心機繼續按,泰式動作大,囡囡著住低胸短裙,擒高擒低走光就梗ga laTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 S8 w* z5 M% {* n+ D0 Z
但冇諗過佢為左做一個我腳的動作而直頭企係我塊面對上,tvb now,tvbnow,bttvb: Q, I, i6 \. o" s8 Q5 T

& T) d$ R. s7 ~! L6 S7 V/ {4 M2 x佢企係度屎忽對住我,裙下春光一覽無為,好有偷窺feel
3 @; [" ^$ P. L1 c) [/ n' {呢個時候我碌野已經成支鐵筆咁硬(個衰妹根本就係特登引九我)tvb now,tvbnow,bttvb6 ~4 n* a. }3 Q
之後去到做完拱橋呢個動作,我就話:「你d高難度動作按到我好痛」0 z  `$ p+ Q, @9 |4 L$ L% q
囡囡話:「泰式係咁ga wor,一係你轉其它式啦」
& z$ a4 C: N0 {我話:「而家都按左45分鐘la wor,條數點計先??」www2.tvboxnow.com8 }. y+ c( Q' J, |) W
囡囡話:「呢45分鐘唔計錢,轉港式照舊收返$268 90分鐘」# O* B6 Z" ^; D7 |3 C
咁著數???梗係即轉啦# l4 i' M# M) c4 _1 A
推油起機過程來來去去都係咁,所以唔多講喇,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, _9 U* K( W, c) j
抽水楂波冇太極手,除埋bra玩波波都冇炸形
. r# Q& N6 I+ D) ]不過淨講手勢,$268.......唔係好值
' M: w2 ]# G% f0 {# M公仔箱論壇但加埋條囡d身材就完全值返晒,
& Q/ ~8 R  G6 |( o% s6 F: Z條囡囡最少起碼D cup,pink lin,堅梃,彈手,好能正
0 g" x! E& n& v* [& f- Z. ?tvb now,tvbnow,bttvb我見波無數,呢對真係極品
* u" s! g( F2 l0 A$ o( Ytvb now,tvbnow,bttvb最後實在忍唔住要啜佢lin 頭,啜啜下仲射埋添
' ]: Z2 L: t: q( q" i* H: etvb now,tvbnow,bttvb囡囡用紙巾細心清潔,之後再用2條大熱毛巾幫我抹去身上D油,抵讚
$ F9 e# G( Y9 U! l/ Qtvb now,tvbnow,bttvb原本整體感覺都幾好,可惜衰收尾,就係居然要簽小費
/ l8 m) Z2 l- g* Nwww2.tvboxnow.com(同埋....原來我唔記得按腳,屌.....)
1 a9 Y4 A4 W; J& ~, S# }9 i" f, m6 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果唔駛簽小費,$268起機連過夜真係值
  N* a6 f6 A/ E* etvb now,tvbnow,bttvb所以我下次會揀泰式,私人醒$100小費比囡囡起機好過
: |8 q( j# n$ F9 w2 }* g8 V今次費用: 45分鐘泰式+90分鐘港式 $2688 m% B% D. E& b- d
              小費$50公仔箱論壇3 ^! t) {2 w5 M' O: M) I; Y
total:  $318

作者: niyinyvonne    時間: 2007-2-27 08:25 PM

不去
作者: DVD    時間: 2007-3-4 02:39 AM

?????
作者: midwoodx5    時間: 2007-3-4 05:48 AM

作者: kelvinlaw11    時間: 2007-3-6 07:31 AM

作者: xyy79xyy7933    時間: 2007-3-8 01:28 PM

^:)^
作者: TVguy    時間: 2007-3-20 01:03 AM     標題: 回復第 1 帖由 see789 所發的帖子

作者: cdriver    時間: 2007-3-20 01:22 PM

THANKS FOR THE INFORMATIONS.
作者: sbp369    時間: 2007-3-23 10:58 PM

多謝經驗分享!^:)^
作者: lzxx    時間: 2007-4-2 06:58 PM

太贵了TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ o( v: A4 D* `, V2 p& y* E1 e3 S8 M
还有粤语看起来太难过了
作者: 我是妖怪哦    時間: 2007-4-22 06:48 PM

贵啊,还有就是看的头晕,是不是推油加飞机的意思?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0