標題: [討論] 大家認為應否賣走懶蟲Berbatov? [打印本頁]

作者: oystersauce    時間: 2009-4-21 07:22 AM     標題: 大家認為應否賣走懶蟲Berbatov?

大家点睇呀?

作者: tok    時間: 2009-4-21 07:28 AM

雖然我對佢射唔入果球12碼超級不滿,
但賣走去唔值呀…
佢始終可以係必要既時候做到必要既野…
不過今次唔得…
作者: hi_there    時間: 2009-4-21 09:36 AM

作者: onlineboi    時間: 2009-4-21 06:52 PM

射失一球12碼唔駛out 佢呀嗎.

入左就當英雄. miss 左就踢走佢咩. (雖然我都係buy tevez 多d.)

但係唔可以因為一球12碼就隨便下結論.

你諗下, 如果上屆歐聯決賽. C朗都射失啦. 如果terry 係第五球12碼射入左. 曼聯輸左. 咁又要賣C朗啦wor.

你睇番成季既表現. berbatov 好差咩? 無貢獻咩?
作者: kstan337    時間: 2009-4-21 07:08 PM

作者: tshek    時間: 2009-4-21 11:26 PM

懶蟲

照計雲達沙跑動應該仲少,咁係唔係應該都要賣??

球員係要講作用,跑動能力只係其中一種作用

係,佢的確跑動俾其他球員少,不過佢最大作用不是跑動,同係佢嘅犛引力

你敢唔敢唔 mark 佢先?

如果只求跑動能力,肯亞理應會勁過巴西
作者: 27D195    時間: 2009-4-22 09:04 AM

他跑动不快可是传球速度刚刚好....
讲他跑动不积极也不对,他的问题出在他懒洋洋的脸部表情....
作者: onlineboi    時間: 2009-4-22 09:31 AM

原帖由 tshek 於 2009-4-21 11:26 PM 發表
懶蟲

照計雲達沙跑動應該仲少,咁係唔係應該都要賣??

球員係要講作用,跑動能力只係其中一種作用

係,佢的確跑動俾其他球員少,不過佢最大作用不是跑動,同係佢嘅犛引力

你敢唔敢唔 mark 佢先?

如果只求跑動能力,肯 ...
有point. 仲好好笑. 世界盃會比非洲國家玩晒.
作者: crashersus    時間: 2009-4-22 01:48 PM

拖累整支球队啦.
作者: nichol45    時間: 2009-4-22 02:29 PM

ya he is dam lazy, but MU still need him, cos his qualities of his body are take advantages on heading and body balance is quite good...
作者: gunden    時間: 2009-4-22 02:50 PM

但是...
曼聯很少賣走1個高價買回來的球員
更何慨只打了一季...
作者: ultrabitch    時間: 2009-4-22 03:04 PM

我觉得卖掉就不需要啦...只是如果比起tevez的话...我更希望tevez是rooney的搭档...berbatov还是让位下吧...
作者: giuseppe    時間: 2009-4-22 04:37 PM

js miss a penalty n come out this topic, y ppl js talk about his mistake n not his contribution to the team?
作者: tok    時間: 2009-4-22 08:52 PM

中立D甘睇,里奧都射失左,點解無人話佢呢?
而且12碼一係入一係唔入架嘛…

大家平心D,比D時間佢…
佢實會比曼聯既打波所感染!

不過我又覺得,唔係90分鐘都要超快反攻超快防守,
有時節奏都重要,佢幫到手吧!
作者: onlineboi    時間: 2009-4-23 01:04 AM

原帖由 tok 於 2009-4-22 08:52 PM 發表
中立D甘睇,里奧都射失左,點解無人話佢呢?
而且12碼一係入一係唔入架嘛…

大家平心D,比D時間佢…
佢實會比曼聯既打波所感染!

不過我又覺得,唔係90分鐘都要超快反攻超快防守,
有時節奏都重要,佢幫到手吧! ...
may be some of the people is not even man utd fans.
作者: 球壇小公主    時間: 2009-4-23 01:12 AM

NO! Berbatov不是大懶蟲! 對MANUTD甚為重要! 當今環顧足球藝術家頭5名亦必有他份兒! 12碼唔入唔等如佢冇料到啊!!!

作者: tok    時間: 2009-4-23 02:27 AM

足球藝術家?!
好睇唔好食之意?
作者: tshek    時間: 2009-4-23 02:55 AM

藝術家應該係好似施丹嗰種華麗球風
作者: how2109    時間: 2009-4-23 03:03 AM

我很喜欢他的控球技术。。不能卖。。。
作者: the_doctor    時間: 2009-4-23 06:04 AM

不卖!! 表现好时就说他踢球潇洒, 不进penalty就说他懒虫....
买他过来的时候就应该知道了这是他的风格,
如果要求他整场跑来跑去费爷当初就不会买他进来啦!!!!
作者: tok    時間: 2009-4-23 09:45 PM

買佢應該係 係曼聯進攻上有另一種方式!
作者: dylongb    時間: 2009-4-26 03:18 PM

i am very support babertov maybe you guys never watch his performance during tottenham time, i believe he's the great deal and great man. working hard doesn't means ensuring the results and achievment, he's great, calm, leadership and special skillss. he's control i believe is the best.
作者: tok    時間: 2009-4-26 04:15 PM

認同,勤力唔等如絕對!
魯爾勤力嗎?不
但要入球時,係入球既位,做到入球既事!

雖然貝碧係要入球時(對愛華頓時),係入球既位(12碼點),做唔到入球既事!但一次之嘛
作者: eric3344    時間: 2009-4-26 06:15 PM

贝巴在球队有一定的贡献。他在中场的传球很有致命伤。
作者: tok    時間: 2009-4-26 09:45 PM

原帖由 eric3344 於 2009-4-26 06:15 PM 發表
贝巴在球队有一定的贡献。他在中场的传球很有致命伤。
但佢前鋒黎既wor!
傳球重要,入球更甚…
所以佢要好好把握入球機會!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0