標題: [籃球] 《原創》2024 NBA 總決賽 達拉斯獨行俠vs波士頓塞爾特人 第五場 [打印本頁]

作者: kenie369    時間: 2024-6-18 02:34 PM     標題: 《原創》2024 NBA 總決賽 達拉斯獨行俠vs波士頓塞爾特人 第五場

《原創》2024 NBA 總決賽 達拉斯獨行俠vs波士頓塞爾特人 第五場公仔箱論壇2 E; Z0 a8 z8 `0 n4 W+ v

. |7 o4 F% M. M/ |6 ntvb now,tvbnow,bttvb
7 s( G# j& h7 C. B( |tvb now,tvbnow,bttvb
/ @$ N' X, j" [$ O6 htvb now,tvbnow,bttvb(ViuTV) 廣東話 張丕德 翁金驊/ Y, ^# Q% J& E% n" c9 R
/ F% _) o2 s+ g  o1 |- N
[attach]6443024[/attach]
作者: kris_mak    時間: 2024-6-18 03:56 PM

感谢楼主无私分享~!!
作者: jacksontmac    時間: 2024-6-18 06:25 PM

Boston Celtics!
作者: boxxcn    時間: 2024-6-18 08:09 PM

Thanks for sharing
作者: jasonlkp    時間: 2024-6-21 12:33 AM

求seed!!4 L, l% @* |/ p# h$ C% [
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 f' G, M. R) e7 V( K
Thanks!
作者: 炎冰    時間: 2024-6-21 05:23 AM

我真係好想有人可以转达我嘅观点俾VIUTV听。我係个广东仔,但我真係好憎CCTV果D所谓教练嘅傍白,即係所谓嘅“青铜教职业打职业“。算了,唔讲D低等生物嘅野。我就係想赞Peter真係站係我吔球迷角度黎讲解比赛,好有代入感,仲要係特别专业,真係冇得弹。另外,前四场都有唔同嘅搭档,第一场都算”还可以“,第二场明显唔太熟讲解(有一定NBA知识,只係表现唔出)。第三场,冇错,距识,但真係好吵,好想表现自己好识,但讲野又冇point,讲多错多,真係唔好再要距了。第四场,驊仔同peter就好夹,驊仔风格就唔会抢,反而距好识补位,而且功课做得真係好足,建议以后就用驊仔啦。
作者: 炎冰    時間: 2024-6-21 05:48 AM

补充翻第一场,讲解得好好了,但十佳球就失重点了,而且以后都用距哋嘅讲解片段,扣少少分
作者: alexmung    時間: 2024-6-21 09:00 AM

Thanks for sharing.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0