標題: 中國湖北武當山風景相片 [打印本頁]

作者: 邪x    時間: 2009-6-28 05:51 PM     標題: 中國湖北武當山風景相片

中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
& ^% A" J: E/ e% A3 s, {2 e2 w3 gtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇, E: S9 L9 o1 N% l9 }
[attach]688100[/attach][attach]688101[/attach][attach]688102[/attach][attach]688103[/attach][attach]688104[/attach][attach]688105[/attach][attach]688106[/attach][attach]688107[/attach][attach]688108[/attach]
- A% P7 {* Z, \tvb now,tvbnow,bttvb
% i5 n/ i/ h, e, x2 u2 {* a4 I& q% P# d/ I1 ^' c' A7 J. R: C
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
作者: k23bb    時間: 2009-6-28 06:33 PM

感覺好高啊...不過都想一去
作者: henrysuncpu    時間: 2009-6-28 06:47 PM

估不到武當山都有缆车。
作者: 邪x    時間: 2009-6-28 08:56 PM

估不到武當山都有缆车。
6 s+ Z+ P( T9 Q. X6 Dwww2.tvboxnow.comhenrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
: E; k, T' T. _) P% T
) Y& L) i! Y. L  z( X6 X公仔箱論壇我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。
作者: 邪x    時間: 2009-6-28 09:02 PM

感覺好高啊...不過都想一去
2 W7 C# U7 g1 J: B/ Mwww2.tvboxnow.comk23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
" i9 R/ p0 _, r2 |9 k) ewww2.tvboxnow.com
0 J, v  A& W$ U個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。
作者: dxb    時間: 2009-6-28 10:48 PM

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
作者: 邪x    時間: 2009-6-28 11:12 PM

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
( [4 W2 X3 s! |5 t# s; M9 Z8 E% ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
1 n" H- _) q6 b* p9 R  ewww2.tvboxnow.com
1 D! x4 {8 e1 ~1 c9 i$ M, y3 c: h公仔箱論壇個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
作者: k23bb    時間: 2009-6-28 11:35 PM

0 a( Z1 N. K0 D. a0 j

- ~7 z! i& r+ }' W) Rtvb now,tvbnow,bttvb個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。! F3 E; X7 {6 n( K
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦
作者: dxb    時間: 2009-6-29 02:08 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. R6 K, J* Z9 p! [# J

; |# Y. b( [) j6 r' `tvb now,tvbnow,bttvb個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
' K. S# B# R" X2 twww2.tvboxnow.com邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
1 s( Y# \  Z" {7 x
% X' j7 s2 z# _4 w% |www2.tvboxnow.com. g. D6 e0 m& T: ?: q& J) C$ V
你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
作者: magicxu    時間: 2009-6-29 02:48 AM

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
作者: dxb    時間: 2009-6-29 03:17 AM

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享) ?3 ^: O( \/ y* |4 a8 F
magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
* t* s. ?3 }! t7 {! ^9 p4 a* M; iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ l, y! c4 @- S& x$ _, Z0 dwww2.tvboxnow.com
% d; ~5 n) ^+ G  {% d; Q+ U
7 _. O0 R" A. p# a# q$ ]3 ?. U- J公仔箱論壇咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
作者: online82    時間: 2009-6-29 03:41 AM

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
作者: 邪x    時間: 2009-6-30 12:23 AM

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
: y9 }& D! N8 b) r& k公仔箱論壇online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
www2.tvboxnow.com9 [6 m4 r4 y/ |& n
8 U6 p; i: Y- `7 ~9 _& J1 h4 ?7 ?
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
作者: dxb    時間: 2009-6-30 03:20 AM

% \  p2 ]: G* G  y8 _1 \% R6 s* o
, F6 n, L5 @  W6 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
  }/ b9 w; S" ?公仔箱論壇邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
$ E# h+ o* a$ U' S1 _
. P, T6 T* x) m6 b! s* B2 M
6 h, ?/ ?6 R5 q$ o+ R" ~" t" f# r

) r/ ]+ p& p* G: x" L7 o6 R7 d如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
作者: wep1543    時間: 2009-6-30 07:30 AM

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........
作者: 邪x    時間: 2009-7-1 09:42 PM

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........公仔箱論壇0 J2 m/ S3 M3 t* q/ o
wep1543 發表於 2009-6-30 07:30 AM
2 b8 F9 ?+ H" G! G8 c! D/ H$ \
www2.tvboxnow.com# T  l3 v+ M% z, P. y' w
呢個你要問我啦﹗因為我有去過,安全係ok既,起碼無迭落黎呀嗎﹖
作者: johnnychin    時間: 2009-7-3 10:31 PM

我觉得同云顶既缆车无咩分别,因为我是大马人!
作者: dxb    時間: 2009-7-5 02:01 AM

我觉得同云顶既缆车无咩分别,因为我是大马人!$ F" k* M- r: q9 ^; X& Q
johnnychin 發表於 2009-7-3 10:31 PM
" I) t9 c! f' Z+ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 ?2 C  e2 |& F* B5 q3 I2 f. t: tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www2.tvboxnow.com) ]' W' d" r( R! E
雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下
作者: 邪x    時間: 2009-7-7 10:51 AM

www2.tvboxnow.com6 s6 G% t; B) y$ o

" H3 c. d0 b. ^1 B+ X, o8 P& R
0 G* N# w3 M7 |  {7 y8 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下
1 X3 d2 N8 t/ f& Tdxb 發表於 2009-7-5 02:01 AM
+ l6 V0 a7 y7 d5 x公仔箱論壇
% ?2 ~; a3 }; ~& rtvb now,tvbnow,bttvb我有雲項既相片呀,下次同妳地分享呀﹗
作者: busyfun    時間: 2009-7-7 03:39 PM

武當山風景秀麗,歷史悠久,! K; K2 J9 Z$ y+ O+ e
具有獨特的自然景觀,素有美譽喔~~~~~
! t: ]5 B0 J- m' M# `( |) Mtvb now,tvbnow,bttvb謝謝你分享纜車上山頂圖片; W& `1 I2 H. Y& L, r. L
但是畫面取景主題如加強生態自然美景www2.tvboxnow.com+ ]( W# N- ~% X1 o# N  f" R; B3 {
這更讓人看了賞心悅目。
" u1 t- b) E) M% V望您能多加體驗,再接再厲出爐好創作哦......
作者: peter12    時間: 2009-7-8 07:38 PM

thank you for sharing

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0