標題: [戀愛自白] DELDEL [打印本頁]

作者: asd92777    時間: 2009-7-5 05:05 PM     標題: DELDEL

( t9 r! v8 i) w+ r  p公仔箱論壇
2 B6 F, P; T! @' `! zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。DELDEL
作者: zl8617598    時間: 2009-7-5 05:18 PM

男人都会对女人说 我只爱你一个人
作者: 邪x    時間: 2009-7-5 05:25 PM

我對女朋友無咩條件....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) }6 j2 v* z: N% [2 P$ U
我對女朋友會尊一...唔會識第2個tvb now,tvbnow,bttvb& Q! a3 u+ E1 h. D8 Z8 F1 m
我唔計較樣貌/身材既-,-
) @6 h: P6 G! L6 rtvb now,tvbnow,bttvb因為無人可以決定到自己既樣貌--tvb now,tvbnow,bttvb' S$ l1 \" u2 U, Y6 {4 W2 c
但係肥可以減ga ma~公仔箱論壇8 \' e8 ?+ G+ L* o- N+ F3 T
有意就add啦-,-
/ t! U! k7 f* I; j' easd9277@hotmail.com ...
$ w8 s4 v' @+ Q) Stvb now,tvbnow,bttvbasd92777 發表於 2009-7-5 05:05 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 U9 p( [& q+ U4 N1 \/ T2 K7 T

# Q* @0 f; H' p+ q9 ]公仔箱論壇首先愛情唔係一種交易,當你真心真意遇到一個好女仔,就算全世界既人都話佢唔好,你都係只會見到佢最美好既一面,黎d先至係叫做愛情,而唔係你所講因為你要求比較低,所以係女仔都可以做你既女朋友,咁樣邊有女仔鍾意嫁。明唔明呀﹗

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0