標題: [閒聊] 8-8-2009水圍金都休閒會所中式抓春袋報告。 [打印本頁]

作者: alexc28    時間: 2009-8-9 10:49 AM     標題: 8-8-2009水圍金都休閒會所中式抓春袋報告。

聽呢到d師兄講,話水圍好多場都比公安整到雞毛鴨血,我自己就半信半疑,係羅湖食完早餐,就搭地鐵落水圍睇下。去到水圍,見到銅鑼灣真係比公安貼左封條。跟住我去水圍三街,d休閒中心都照常營業。咁我就去左呢間金都休閒會所。我按中式。呢間野,硬件一般,其實都預左,水圍三街d場係咁上下。跟住個技師入房,初初都好規舉,不過,按按下,佢隻手就開始撞到我條狗,我比佢撞左幾下,硬左!!咁佢就摸摸個狗頭,問我點解咁易硬。我話男人既野,硬起上來就會硬無,無得解,跟住佢就同我按袋底,都 楂得幾舒服,中式有咁既服務,都算係咁。。。
# x8 P6 a3 Y5 Y7 q8 G8 \6 hwww2.tvboxnow.com公仔箱論壇, C# F, L8 S5 v4 ^( L
tvb now,tvbnow,bttvb: A# o; B4 ?* ^# `) ?" D( Q' f

d" b8 P7 \8 Q- N/ ]% Ztvb now,tvbnow,bttvb) H4 X5 H$ `' K' Q. q

作者: yaukk    時間: 2009-8-9 11:11 AM

請問你係乜價,兩粒鐘幾$
作者: hkkenny02    時間: 2009-8-13 07:26 PM

總數收幾多應核祥細d
作者: blau615    時間: 2009-9-8 11:51 PM

看圖是蠻正的啦
. u$ D4 C& C0 l( F5 atvb now,tvbnow,bttvb先謝嚕
! u+ |9 B$ [5 E1 P9 T感謝大大好東西拿出來分享
1 t" V4 K' N8 ^+ W# t7 r大恩阿
作者: zazazxxxxx    時間: 2009-10-24 06:42 PM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0