標題: [心得] 髮廊妹2Q之旅。 [打印本頁]

作者: alexc28    時間: 2009-8-11 10:43 AM     標題: 髮廊妹2Q之旅。

去完按摩,經過一間髮廊,一經過,D女就係咁對住你講大話,係咁靚仔前,靚仔後。我心諗,雞蟲就雞蟲啦,靚乜仔丫,虛偽!!我發口痕問下幾錢,買鐘60,其他自己傾點。我發覺自己都有D倦,搵件返酒店欖住休息下都好。咁我就揀左件,就係樓上租酒店,一入房,條女問我沖唔沖涼,我話咁熱,梗沖啦。點知條女剝衫重快過我。沖完涼,整返Q先,條女都肯吹,跟住就入,出出入入期間,條女算有職業道德,扮晒有反應。出左野,緊住攬住齊齊訓。訓左大約2個鐘,又硬。咁梗係整多Q。做完呢Q,比200文條女,然後退房走人,向水圍出發。# ]# B% Q4 s( N: F6 i  n' |

2 R0 V! n- U5 R- p% g4 g全程使費:買鐘60,炮金200兩Q,酒店68三個鐘,一共328元毛澤東。

' _% b* h8 H( X8 O" d0 I& hwww2.tvboxnow.com
8 s( s* \& Q) G/ `9 ^- j
/ I% v. d1 {& b% ?tvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com9 L# W4 A4 ?# R. {# I9 z+ v

- s8 z( n4 [# j; Wtvb now,tvbnow,bttvb- @) A# M" H9 }' ], f: j

) B( v! e  ^9 V( d% j# Wtvb now,tvbnow,bttvb
作者: Jersey    時間: 2009-8-12 04:27 AM

条女身形都唔错!200元两Q应该玩得过!
作者: cws6607950    時間: 2009-8-22 02:42 PM

雖然看不見長像,但背影很不錯.
作者: alittlefish    時間: 2009-8-23 07:52 AM

身材看上去不错,我喜欢。
作者: civicabc    時間: 2009-8-24 01:58 PM

good, thanks
作者: stsk86    時間: 2009-8-25 11:32 PM

呵呵。这样吃倒没有试过啊,以后要尝试一下啊
作者: 00z00z    時間: 2009-10-1 09:27 AM

到底系边度啊,大佬,比个地址来啦
作者: limkokhoong    時間: 2010-1-26 07:15 PM

please sent me add and tel tq
作者: daball    時間: 2010-1-27 06:57 AM

抵玩.......,
作者: xjpanda    時間: 2010-1-29 04:49 AM

何解無正面呢..
作者: Tokyohot    時間: 2010-2-12 07:49 PM

唉, 真喺抵玩   
! z; t1 [5 v9 C' v: \& i
( P% i! |$ C+ ]( K1 `  S     海南尼边就贵啦.. 不过D货真系好正啊
作者: Dragonsnow    時間: 2010-2-16 02:12 AM

請問師兄是哪裡的髮廊呢
作者: bwgu    時間: 2010-2-16 10:07 PM

都看不清楚哟,都不知道身材咋样,脸蛋如何,楼主是在哪里的髮廊
作者: holding    時間: 2010-2-18 05:42 AM

no face, no good... price is reasonable
作者: 啊西安    時間: 2010-2-20 10:18 PM

睇兄弟你嘎文法好像广东啊!!!系边嘎??留低个地址好喔!!
作者: zs753071154    時間: 2010-2-21 02:17 PM

很好啊
作者: jacklamwai    時間: 2010-4-19 07:11 PM

我看在深圳上沙或下沙.
作者: nismo    時間: 2010-4-22 04:33 PM

give the contact number...
作者: zmf000    時間: 2010-5-9 05:20 PM

看不清楚脸蛋..........

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0