標題: [閒聊] 上星期半D酒店桑拿试咗个大波妹 [打印本頁]

作者: mx-o    時間: 2009-9-10 04:28 PM     標題: 上星期半D酒店桑拿试咗个大波妹

本帖最後由 jjj9930 於 2009-9-10 05:52 PM 編輯 公仔箱論壇6 O0 }1 [( l& z* M

- U8 x: s% \# _8 b! wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。上星期半D酒店桑拿试咗个大波妹
' y1 i# H! p# K公仔箱論壇
8 K; z' D4 y7 `7 Btvb now,tvbnow,bttvb上星期半D酒店桑拿试咗个大波妹 唉,唔可以唔承认,年纪大左就少左冒险精神,闷闷地本来想搵新地方去,点知又不自觉甘打左电话俾最稳阵既靚女罗经理帮我订房……。
$ X3 f4 m, X2 s' y6 G3 v5 A   入房,一向深得我心既罗经理又问我想拣乜女,但系理智话俾我听,都系拣女算啦,諗起网站出过既6号个波好大,加上你排对大波妹特别有兴趣,大波既女好耐未试过,就点佢啦!
' y- I3 f' j0 y- A4 j公仔箱論壇    6号入到房,身材同网站相差不多,波胀胀果隻,无走样…..佢除我衫时,我又除佢衫,惊喜来了---对波真系好大,睇到都兴奋。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 C% m& j2 Z" ~# ?* c; f
第一回合开始 !TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# y* I% [: `! X! I6 P- U; f
冲凉都系果些啦… body… 锡下你个身…水中簫…, 我话唔做pat pat…佢话: 点解既你怕痒呀?嘻嘻?咁鬼马既…? 就系咁, 唔会有闷场, 成日有话题同你讲…同你玩 !好啦, 冲完凉啦(冇玩水床,呢排唔钟意玩). 呢到系咁既。
" R: b+ O3 G  \" ~) f* f  c3 E第二回合 !
2 c! ~# k+ c5 e1 w8 |www2.tvboxnow.com  上到床,互相好似情侣咁,你揸我,我摷你咁,就咁就挞著咗!又来 body, 锡linlin,冰火!咁样比人挑引法,摆明要diu番鑊金架啦!!!来呀 ~~怕你有牙呀~~~! 拿左我个私家战衣0.03出来!!!男上女下先…一入左之后…就毫不留情地猛烈进攻!!!之后叫佢系上面,点知….呢条女以前都唔知系咪做建筑既,打“装”打到拍拍声!!哗…打多2分鐘…仲有命既?咁我就推番佢训低,等我自己控制番个节奏,15分鐘到啦, 出咗....。& i1 X- @4 D6 s2 p; l- S. m
  略為清洁后就揽住睇电视,互相拿左个电话出来听下歌,睇下相咁.当然,我亦都唔会安份啦,呢段时间系咁摸…20分鐘后,小弟弟回过气来…又头昂昂起来咁啦.呢个时候,我问佢:你看,它又起来啦,好精神呀…怎麼办啦 ?佢竟然话:可以怎办??做爱囉!!来呀!快 !!!然后拿个dom,帮我小弟弟穿上,跟住就…嘻嘻……。
+ m; K3 k" U' G9 b& z* jwww2.tvboxnow.com第三回合又开始!) g+ ~5 ]( m6 k4 v3 Q
  全程我系上边,佢系下边.佢想叫又唔想叫咁… 几过癮… !"当中好多淫邪对话:“第 2 次你可以干多久呀?”“哎呀…还很硬呀…為什麼呢 ?”“我打赌,你回去一定没力…累不累呀?啊… 啊…”又系大约 15 分鐘到…出左…出既时候佢仲特登揽紧我一些,话: 把它全都出完… 出完它…等一会…不要拿出来…喂…你 ENJOY 定我 ENJOY 呀 而家…..?顶…真系有些累… 唔系讲笑…。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  x! V  W- U. w2 g
公仔箱論壇9 C5 E: z7 K* @% Q
公仔箱論壇/ E; L; X1 ?% O4 I/ x
tvb now,tvbnow,bttvb/ i& }1 t( |5 f8 m1 I
www2.tvboxnow.com# w& X/ ^$ C! Y: {3 B

作者: 日日睇A片    時間: 2009-9-10 07:28 PM

老板~有无地址PM拯救下小弟
作者: barondavids    時間: 2009-9-15 09:15 PM

又真系几大:-O,不过对大笨象脚都几……
作者: zdhd717    時間: 2009-9-15 09:26 PM

边度半D啊?
作者: woxingwosu    時間: 2009-9-19 11:56 PM

很细啊 么什么特别的
作者: theresa    時間: 2009-9-20 07:35 PM

作者: Bad-friend    時間: 2009-9-22 11:37 PM

How much $$ at 半D?
作者: keong8867    時間: 2009-9-25 10:03 PM

你在往站看到?什么网站啊?分享下,我也很有兴趣
作者: ppkkvv    時間: 2009-10-8 09:44 AM

我钟意大波妹吖 ...
作者: jaz199    時間: 2009-10-8 05:45 PM

作者: oriental    時間: 2009-10-19 05:41 AM

請PM地址俾我
作者: barrynwh    時間: 2009-10-19 11:31 AM

thanks good body
作者: gentlewaxx    時間: 2009-10-20 01:23 AM

pm please!!
+ B" ^8 n- L6 X0 |7 N( e[email protected]
作者: 01002    時間: 2009-10-21 07:43 PM

我要网址TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 f; d& c3 q2 K/ B& p

作者: lovederil    時間: 2009-10-21 10:31 PM

正嘢黎噶喔。。。支持
作者: kennethchiu    時間: 2009-10-21 11:03 PM

thanks                share
作者: 3593166    時間: 2009-10-22 12:43 PM

发件人:[email protected]
作者: starleader    時間: 2009-11-5 09:55 PM

i like big ball
作者: czj7798    時間: 2009-11-6 11:54 AM

thanks Ching photo report
7 S/ T5 K5 g; U+ T+ p+ M4 `5 @/ ]thanks for sharring
作者: john.x    時間: 2010-7-8 06:44 PM

DDDDDD
作者: john.x    時間: 2010-7-8 06:46 PM

体5到相啊~!!!!!!!
作者: charmingl    時間: 2010-8-1 10:46 PM

我又要网址 唔该 谢谢 [email protected]

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0