標題: [問題] 诲南岛 ( 海口与三亚 )有咩场好玩 [打印本頁]

作者: weh3043    時間: 2009-12-28 03:39 PM     標題: 诲南岛 ( 海口与三亚 )有咩场好玩

请问有边位大哥知道海南岛( 海口同三亚 )有边间场好玩,消费点计架..
作者: daball    時間: 2009-12-31 06:23 AM

多年前同損友去三亞玩, 無意中係沙灘遇到個靚女......, 玩下玩下玩到返酒店張床度搞3P, 公仔箱論壇. K1 v2 m& X4 r5 H. |
佢重問我地叫埋佢姊妹一齋玩, 黎到開門....... 嘩...., 好大波大籮, 眼好淫, 靚女
" }* u* Z3 _! |+ J6 i9 ?4 R+ d+ `公仔箱論壇就高瘦白淨斯文, 哈爾賓人, 佢姊妹係四川人......, 結果四個人係度玩左三日, 走時我真係腳軟軟,
' W6 J8 p. p+ y7 [6 i6 e6 \; f& a+ \偉仔我共食左五粒, (分十次食) 兩條女都肯比插埋屁眼同玩三文治....., 半夜又落海灘水戰, 最正係唔使換袋四個洞亂插, 不過我地都係插完前先插後, 插完後要插前都換袋先插, 吹就無袋, 佢地話唔用袋都同我地玩, 不過都係安全好 d , 三日連食用駛左萬多銀人仔.
作者: Tokyohot    時間: 2010-1-1 05:09 PM

楼上尼位兄台犀利喔
作者: weh3043    時間: 2010-1-7 05:24 PM

犀利
作者: daball    時間: 2010-1-14 12:19 AM

三個月後一條友約左哈爾賓妹再去, 今次佢帶左個佢話係佢親妹妹, 但矮細好多, 去左舊官塘溫泉, 幾乎無人住. 早餐時只得十多人. 第二晚深夜拉佢地落去泳池浸溫泉水, d 水真係溫泉水好熱好臭. 浸下浸下, 見真係乜人都無, 淫心又起, 係水中擁著兩姊妹又搞起來......三個人最後光脫脫玩左十幾二十分鐘....., (出水就好凍, 當時是一月又有風 ) 都係返上房搞好d......, 佢個妹似乎真係好新, 隻西重好緊....., 早已心思思想插埋佢後門......, 信心問題, 今次全程無用袋....., 玩左六日. d 溫泉水有壯陽舒根奇效....., 最後一日終於插左妹妹隻屁眼......, 係佢姐姐係到推波助欄, 又示範又......., 當時三個人係沖涼房開著花灑 (都是溫泉水, 水好臭流黃味) , 插下妹妹又插下姐姐, 突然姐姐捉著我插緊她的jj, 拔出來放去後門......, 插一會又要我插前面., 咁我就插下前又插下後, 佢係彎著身我站著從後插她, 妹妹則站著和我擁吻......, 溫泉臭水就從頭頂灑下, 姐姐則大呼大叫....., 跟著我話要妹妹也試試....., 就這樣給臭泉水灑著慢慢的插進妹妹的屁眼......, 似乎她的屁眼真的是第一次, 很難才進去, 但由於泉水不斷的灑下, 她姐姐又捉著她, 結果插進去了, 慢慢的抽插著, 看著她的面容變化, 真是剌激..........., 這次六天的旅程共花掉差不多兩萬人仔. (這是 2002 的事)
作者: bakasuneo    時間: 2010-1-14 06:21 PM

海南島真係男人天堂。。。
作者: Tokyohot    時間: 2010-2-12 07:57 PM

我知道啊!!  我喺海南读书一两年啦, 3 G) M" y, J  Y0 @8 k$ ^

4 B6 O( b0 n' U" E9 z, v% }   三亚唔清楚,  海口:有个赛仑吉地大酒店, 500文一个半钟,  包夜1000  双飞800三小时  
) _" c4 M+ t/ Y& O3 Vwww2.tvboxnow.com                     金海岸:  599 同上啦  差唔多      
4 P: d9 E% ?* [( Q, R% T+ |. [# P7 e( T+ n  @6 l
                     都喺好专业好敬业噶!
5 m5 J8 {# h. ^: v* G公仔箱論壇  n' T& T& c5 v4 T
                  如果要发廊妹 就去琼海 离海口一个钟车程 100文交一次货  通街有!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0