標題: [討論] 好運來大酒家:真係98蚊落樓(另有全鮑宴3xx) [打印本頁]

作者: oppo66    時間: 2007-5-3 05:31 PM     標題: 好運來大酒家:真係98蚊落樓(另有全鮑宴3xx)

好運來大酒家:真係98蚊落樓(另有全鮑宴3xx)
/ M$ {! [( d( LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* P8 E$ ~4 x4 ~% Z* E見到廣告,98咁平!打死都唔信,抱住「我不入地獄,誰入地獄」的心態去試!諗住好似乙海咁,小費另收!點知埋單真係98連代支www2.tvboxnow.com/ `! M, Y* H$ o8 I* @9 P+ ?
www2.tvboxnow.com7 A' O3 I* u( M; a& V
硬件:細場,人唔多!沖涼格少,毛巾舊舊地,房間好屎下!好過妃韻閣!' n1 c9 y# X; \2 n; d; ~2 ]

2 F5 ^' N- P2 _0 ?+ R5 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。房間:**1/2(98你想有乜房,望落乾淨算啦)tvb now,tvbnow,bttvb# s$ w. T- A8 Y) ^% v- I8 a
www2.tvboxnow.com: R# ?( ^& l1 c* }! z3 P
收費:*****
6 o* e' s- d8 C8 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, A0 i, O# y' I. E; `+ x% y6 e, qwww2.tvboxnow.com         油浸禾花雀餐:我一向食開既,只係$98,當然係照落柯打。www2.tvboxnow.com( E* w- z& l" J! \" c9 L

. E1 o' [2 U. b0 l5 e% JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。         鮑魚全餐風咪宴:原來只係3xx,抵過好多食肆既雙蛋併肉腸餐!* B8 p9 Y: g- @1 M0 L

1 D; q7 T& @* X4 C- Y& Qtvb now,tvbnow,bttvb軟件:侍應!#*,廣西人,但竟然唔識講白話
7 L( c# o0 t8 h1 ~" H8 v$ ~  c6 G# V( a' Z: x$ S  {+ Y8 l
樣貌:***(好一般,唔係我杯茶,唇厚,樣貌同星期五廣告一樣!)
9 D7 z0 P# M" P, M( `5 W
" G0 H& L$ S5 x% i+ c* w+ G網頁相九成似:        http://www.fun161.com/sauna_girl ... d=1419&oid=1055www2.tvboxnow.com" m, K2 N% _+ k7 V" b, t  E
公仔箱論壇3 o) \8 Y( @- {0 ?5 c3 U# L! P
年紀:佢話二十二,有些中女feeel,人妻感覺,我估二十五至三十歲!
/ W+ j7 f9 |2 b. }! f, w
  f; r1 T9 G8 awww2.tvboxnow.com身材:34B左右,五呎三四高吧!有少少波路!比抄波波!伸手入底褲都無格手!主動伸利車我,我唔制,輕吻小唇吧了$ R6 T  c* {' ^% A  Z! j# I
公仔箱論壇9 _; s" f; V5 L" V( W: M% s
服務:*****(我請佢食紅豆冰,佢又請我食紅豆沙湯丸,唔係詠春高手,佢好聽劉華話,態度好好)
* |, p  C4 G3 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: j( A/ Z& [" R4 j* B
備註:佢話只做油浸禾花雀餐,唔提供鮑魚全餐風咪宴!想叫炒蜆時,摸到入面有餐巾!可能係咁先話唔提供鮑魚全餐,對我無影響,我一向都唔食鮑魚全餐既!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. v, a% ~4 e8 `# e5 ~& ?
* D! g! s: q1 n4 w; v
兄弟補充啦!我另外見到!@*,樣唔掂,但波幾大,傳說中既!!!,正在上鐘,綠慳一面!同網上相完全兩個人,少都唔似,村姑樣!
$ P6 @2 L$ [: k0 i- ]- HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 k. \& O, C$ y7 R* i% Y1 z
值唔值得去? ,98真係unbeatable price!!!!!
9 P0 S& H1 I) R: Q2 b. l* l7 ?tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb6 s! `$ s- _1 y) M4 {2 G
本主題#17另有k.woo兄之親身經歷,推薦服務員:日日碌,自行翻閱7 y5 W6 L% @. i: t, S7 d) \
www2.tvboxnow.com- L; m3 o$ B/ d& r
地址:和平路泰山大廈,即火車站西廣場或僑社前行400-500公呎左右,羅湖口岸步程15分鐘左右吧!
, j, ]' J: P/ @www2.tvboxnow.com
2 u! n/ q/ Q% f4 b9 D% X) w  x唉!上深圳之後,數下數下,原已經忍唔住同d骨妹行埋好多次了!自己定力太低!深圳d女又實在太姣大正!
作者: arming    時間: 2007-5-5 05:57 PM

No 1
& u  n1 f8 I+ V8 W" X- \$ w4 Y公仔箱論壇
- S  J6 ]/ K) Q5 r% }haha, 形容得好鬼攪笑,正
作者: 090010099948    時間: 2007-5-6 01:33 PM

形容得好鬼攪笑,正
作者: justzh    時間: 2007-5-7 10:58 AM

形容得好鬼攪笑
作者: 水兵    時間: 2007-5-7 06:37 PM

我看不懂是广东话吗,如果听就更不行了
作者: oppo66    時間: 2007-5-9 05:12 PM     標題: 回復第 5 帖由 水兵 所發的帖子

精彩報告~thx~
作者: cld22222    時間: 2007-5-10 11:48 PM

不知所云
作者: dodo_lone    時間: 2007-5-17 10:43 AM

到底是吃东西还是干XJ啊,
作者: TVguy    時間: 2007-6-2 11:33 PM     標題: 回復第 1 帖由 oppo66 所發的帖子

作者: TVguy    時間: 2007-6-3 12:19 AM     標題: 回復第 1 帖由 oppo66 所發的帖子

作者: johnsonsky    時間: 2007-8-4 06:36 PM

真系几搞笑....
作者: 疯度翩翩    時間: 2007-10-25 06:31 PM

连吃带干会不消化的!~
作者: wwwhu8    時間: 2007-11-25 05:14 PM

不能全懂!!
作者: nicesong2you    時間: 2007-11-30 12:50 PM

用饮食来形容,LZ真是高人!还令人回味.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0