標題: [疑難求助] 我唔知係唔係中意左個女仔 [打印本頁]

作者: tttommm    時間: 2010-1-2 09:21 PM     標題: 我唔知係唔係中意左個女仔

我係第1次有d錦既感覺
- E% I1 i' M( w* V8 u4 |7 g我係之前識左個女仔,同佢好好傾,好玩得埋公仔箱論壇; _# Q2 K/ L. H+ |5 c' z) l  U
而且喜好好似,個女仔重好溫柔www2.tvboxnow.com  y2 ]+ w  z2 v  c( [
上次送完佢返屋企之後
9 O5 R% d) N0 k+ N& G" `4 Btvb now,tvbnow,bttvb我日日諗住佢,見唔到佢/同唔到佢傾
' \1 A' M5 s- O" a0 c+ i/ `* _* n公仔箱論壇個心就唔知點錦,重要坐立不安公仔箱論壇7 X$ K" T" r2 f3 d0 L- s$ ]4 f
如果我鍾意左佢我可以點做呀
作者: playlord    時間: 2010-1-2 10:22 PM

1# tttommm TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. m& D% [) i, W  @1 e
5 好意思www2.tvboxnow.com3 N+ [7 g$ C/ d* K+ k
how old are you?
4 N' f1 w+ }/ r4 @www2.tvboxnow.com若果低於16;並且正在讀書的話,不如專心讀書好過;www2.tvboxnow.com' ~; o9 d- d2 ?+ w* g: X; V
相反,已經成年;並且肯定是中意人;你找到不追求她的理由嗎
作者: tttommm    時間: 2010-1-3 09:29 AM

已成年公仔箱論壇* _+ Y  ^$ ]7 U& h- A& E1 X
不過我係唔識追女仔呢
作者: elfashley    時間: 2010-1-3 10:55 AM

问问她喜歡什麽,送她些小礼物,送情书,直接表白!
作者: playlord    時間: 2010-1-3 03:38 PM

已成年
# |( F9 E0 {, c+ i5 P$ t' I4 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我係唔識追女仔呢
  _" R5 A5 d9 iwww2.tvboxnow.comtttommm 發表於 2010-1-3 09:29 AM
& o- j+ _* a4 H: P1 F3 _, O* }想追已經認識的女子其實很容易;
  C4 u& F) c0 V  I0 ?: Itvb now,tvbnow,bttvb只要找話題引她笑;
9 U8 _! |. Q% V1 u$ w5 A8 v公仔箱論壇平時對著她時又口花花的;(木獨的男人是大忌)9 f5 M4 g% W+ U2 \9 R# f6 ?
所以要給予她風趣,好玩;啱 key的感覺
: m2 J( K0 h" p6 T# `# Y5 N到覺得條件成熟時;像說笑的叫她做女朋友;公仔箱論壇: z+ X( h0 F5 V+ s* v
萬一她沒有意思時,大家都好下台
作者: tttommm    時間: 2010-1-4 08:19 PM

THX for your help

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0