標題: [討論] 兩個麻甩佬去台灣還是越南旅行尋歡好呢 ?? [打印本頁]

作者: cychan3118    時間: 2010-1-29 01:21 AM     標題: 兩個麻甩佬去台灣還是越南旅行尋歡好呢 ??

我和老友遲些想去台灣或越南尋歡 , 那裡比較好呢 ? 那裡比較平靚正和安全呢 ? 那兩處地方嫖妓是否合法化呢?  我驚好似大陸咁俾人捉去坐十五日 , 除了這兩個地方外,還有甚麼東南亞尋歡好去處呢 ? 請指教,THANKS !
作者: playlord    時間: 2010-1-29 01:35 AM

尋歡平靚正和安全梗係泰國啦
作者: walala    時間: 2010-1-29 02:05 PM

嫖妓是合法。。。新加坡,泰国。。
作者: daball    時間: 2010-1-30 03:31 AM

專程去越南叫雞? 為乜? 越南妹好小, 安全, 平宜?  或越南風景優美, 酒店美食好 ?
: R+ _4 M3 i. aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, T# c, V' M' a7 {
台灣人好多都返大陸叫雞包三奶.
作者: cychan3118    時間: 2010-1-30 08:36 PM

那麼東南亞的性地除了泰國還有那裡呢 ? 因我泰國巳去過不想再去了 !
作者: male999    時間: 2010-1-30 10:11 PM

我和老友遲些想去台灣或越南尋歡 , 那裡比較好呢 ? 那裡比較平靚正和安全呢 ? 那兩處地方嫖妓是否合法化呢?  我驚好似大陸咁俾人捉去坐十五日 , 除了這兩個地方外,還有甚麼東南亞尋歡好去處呢 ? 請指教,THANKS ! ...8 m$ y$ }2 r) K
cychan3118 發表於 2010-1-29 01:21 AM
印尼。。。
" h1 e( G8 u1 W0 ~& i6 B平、靓、正
作者: daball    時間: 2010-2-2 11:51 AM

西洋菜食厭, 中國人愛祖國用國貨, 我都係返去食國企, 各大省會城市靚國企任插任食......, 又容易溝通. 泰國人妖加靚女一齊上, 口味唔通, 夠剌激. 又無人拉.
作者: suxin888    時間: 2010-2-2 02:00 PM

tttttttttvb now,tvbnow,bttvb. R) W) j2 k+ M0 Z5 D+ o4 T# _. A
www2.tvboxnow.com+ ~' q6 _/ }/ @) P  }$ s" s( V5 X$ u
www2.tvboxnow.com& {7 a/ o* y, Z4 p
本論壇為改善整體質素﹐由即時起關閉新會員註冊功能。
3 j, \% ?" M% \* ^: x' ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。在此再次提醒所有會員請好好珍惜自己的帳號/ID, 切勿作出灌水﹑宣傳或觸犯版規等行為﹐從而避免因此被禁止發言/訪問或變成乞丐組用戶。

4 V- `  I& ^$ @www2.tvboxnow.comhttp://www.tvboxnow.com/thread-876552-1-1.html
! e7 y, m' X# \# x3 J. z8 S9 V- i7 ~  N1 ^9 c# X& S8 G
公仔箱論壇: Y5 F$ s. L3 t5 H4 ?9 x5 v
by devil2007) }- h! H& @. y8 Q- \: _( _# e

作者: walala    時間: 2010-2-2 05:01 PM

那麼東南亞的性地除了泰國還有那裡呢 ? 因我泰國巳去過不想再去了 !www2.tvboxnow.com& @( L2 y2 z- J' `# p
cychan3118 發表於 2010-1-30 08:36 PM
6 k* _- t7 V9 c4 j公仔箱論壇公仔箱論壇: a7 d9 l8 h/ p# Q! k+ j

+ u0 E! X8 t& s, B  W' A. p菲律宾也是个天堂圣地

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0