返回列表 回復 發帖
原帖由 dororo 於 2007-5-9 10:31 PM 發表。

我話吾比就吾比
唔好咁啦~
我會陪埋你傾計
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 boy321 於 2007-5-9 10:34 PM 發表。

唔俾打和咩:69:
打和計受讓~
曼魚贏喎~
車仔主場讓半球
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 dororo 於 2007-5-9 10:37 PM 發表。

吾洗:69:
閃人啦~
886咁多位
早晨咁多位~
long time no see
原帖由 天一 於 2007-6-12 10:27 AM 發表。
星仔。。。。。。
好久无见啊。。。。。。。:63:
你去左边啊。。。。。??
考左成個禮堂試~
所以無浦頭~
而家考完~
放大假咁咪既時潛上水面:63:
原帖由 chu553358 於 2007-6-12 10:38 AM 發表。
早晨 星仔
早~
何老闆
原帖由 chu553358 於 2007-6-12 10:58 AM 發表。

咁有無信心呀:71:
都係穩陣d
原帖由 error403 於 2007-6-15 10:39 PM 發表。
hi 星明月日朗
hi~叫我星月or星仔咪得囉~
入左呢度我好少用版主身份:71:
原帖由 boy321 於 2007-6-15 10:41 PM 發表。
hi 星仔
蝦佬~boy少
原帖由 error403 於 2007-6-15 10:47 PM 發表。
咁呀,hello 星仔~
有咩水吹
原帖由 error403 於 2007-6-15 10:50 PM 發表。
頭先講緊家陣d手機咁先進有得用cheat
cheat<- -
即係點
原帖由 shiucho123180 於 2007-6-15 10:53 PM 發表。
星仔,error 你們好。
又一個有錢佬~
蝦佬~
原帖由 dororo 於 2007-6-22 11:22 PM 發表。

得吾得 行街既過住:65:
咁你係度做咩???????外父~
維持人流:69:
又係時間潛上水面:65: