返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-28 03:37 PM 發表

佢 YOUTUBE 上傳太多限制........

不過都好有動感........:))
http://www.youtube.com/watch?v=o ... related&search=
我鐘意衣個多d:P
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-28 03:44 PM 發表

我同你老細好熟...
好彩佢未講老細壞話;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-28 03:48 PM 發表

米兒絲....台灣野......;P
i know ar,好正,又靚;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-28 03:54 PM 發表

佢地跳開好 SEXY 下既舞........

但好像又未算藝人......:o
我本來以為佢地係cheer leaders only
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-28 03:54 PM 發表

唔會, 佢老細澳州有幾匹馬, 勁有錢....
有幾匹馬係我夢想:P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-28 04:00 PM 發表

本來係學生啦啦隊姐.......;))
索到變明星;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-28 04:07 PM 發表

有一個特別靚..忘記左什麼名了........:L
名衣樣野我好弱b-(
睇真d原來佢地唔靚=.=
洛辛堡 馬會得1.58?!!點解咁少既??出面1.8 波...係唔係呃人:-SS
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-28 04:31 PM 發表

前排有班人卜 x 叫人換完相, or 網 or 片之後話唔岩用唔肯俾錢......:@:@
唔通9屎垃圾都照被咩....
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-28 04:38 PM 發表
蝦條, 鴨仔, 迪迪, 得閒既話幫手搵搵......
未去過搞野公園,唔知你想要d乜;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-28 04:46 PM 發表

往積係差........亦輸多贏少........
不過如果皇馬先和...我覺佢會發力拉開差距.........

結果天定.......<:-P
我硬係覺得西甲好少贏多過一球:-SS
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-28 04:46 PM 發表

個d 你睇到就知呢度係廁所, 呢度可以bbq 個d signs

:))