返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-5-28 05:05 PM 發表

甘你唔想咩??
你连問都冇問,根本就係冇尊重我喔!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #981 ckhooi74 的帖子

哦!我明啦!

靓仔叔叔,太花心,你唔敢講~~~
原帖由 toyo88 於 2008-5-28 05:12 PM 發表

人地林住...... ......唔通我林错....
你冇問我,所以~~~~~~~~~~~~~就当你林错~~~~
原帖由 walala 於 2008-5-28 05:47 PM 發表
:onion05: 喵喵在吗???我来了。。:onion14:
:014: :014: LA LA,你嚟咗啦!!

你已经落班??:onion05:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 05:54 PM 發表

我都来左喎。。。。:014:
你今日成日都系度喔!!

回復 #993 wk.hoo 的帖子

冇心情!!

你點激都冇用啦!:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 06:18 PM 發表

哦。。咁严重。。。咁帮你预备身后事啦。。。
最好啦!!!
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-28 07:25 PM 發表
喵喵... 你是个女仔来,应该要好好沉住气咯。
我係已经無气啦!!

成個人好辛苦~
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-28 07:31 PM 發表

:onion03: 我唔至一次入来架啦
你唔止一次入嚟,不過次次都無同我講嘢皆嘛!!:019:

我招呼你饮茶唔好咩??
原帖由 toyo88 於 2008-5-28 09:27 PM 發表

睇黎囡囡仲严重过靓姐....
你係米想我帮你~~~~~~~~~~~啊!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-29 09:04 AM 發表
细瞄早晨。。。:onion14: 咯。。
大哥哥,早晨啊!
原帖由 1977 於 2008-5-29 10:51 AM 發表
喵喵... 早安...
早晨啊!!你今日咁得闲啊~~
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-5-29 11:19 AM 發表
各位,早晨啊!:onion05:
:014: 早晨啊!!你今日都好得闲喔~~~
:onion05: :onion05: :onion05: 今日纯粹路過~~~~~~~~~~~~~~`
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-29 12:25 PM 發表

囡囡点解唉声叹气
:014: 馨馨~~~~我冇咩事啊!!

你又點啊???