返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2009-1-4 12:08 AM 發表
我闪啦!88咯!
bye-bye
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-4 12:26 AM 發表
我也去睡了!晚安!
晚安

通緝犯
Wanted

mickeybblim
女性 88歲

我們太想念妳了 ﹐ 請跟我們聯絡 。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好 ﹐ 我蒲頭啦 ~~

婆婆個 Look ok 嗎 ?

個 Wanted 美不美 ?
我一黎 ﹐ D 人跑光啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-4 12:28 PM 發表

我仲喺度呀!~~~ 點稱呼你呢?小弟叫做Ricky~~~
你好啊 ﹐ 我是 comfit ,  Nice too meet u
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-4 12:33 PM 發表

comfit 你好啊!nice to meet you too!~~~小弟是HK 人~~~
你是哪裏人呢 ~~~
我是大馬人 ﹐ 吃飽沒 ??

今天咁少人 ger ??
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-4 12:37 PM 發表

我未吃啊~~~其實之前有很多人的......而家應該係去咗eat lunch 啫......
O ic , 我以為我一黎 就嚇親人添
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-4 12:44 PM 發表

唔會啦~~~你又eat咗未呢?
還沒落 ﹐ 沒咁早吃 。 平時不見你黎ger ?
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-4 12:51 PM 發表

我通常在自己的舖和少林多......另外之前有個幾月在play stock~~~
Play stock , 有沒有 贏$$ 先
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-4 12:55 PM 發表

沒TVB錢GA~~~志在參予啫 ~~~股市幣不能兌換TVB幣......
不過有獎金握 。 我就 兩邊走 ﹐ 兄弟帮吹水区 & here .
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-4 01:02 PM 發表

支持自己嘅家族係好正常ga! ~~~
你沒街去 ? stay at home ar
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-4 01:07 PM 發表

係呀~~~我有點病了......不出去了 ~~~
沒去 See Doctor ﹐感冒  ?
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-4 01:14 PM 發表

yes~~~吃了點成藥...病了2天~~~差不多好了~~~ 有心啊!
係呢...你又唔出街ga?
外面好熱 ﹐ stay at home chatting better  
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-4 01:14 PM 發表

yes~~~吃了點成藥...病了2天~~~差不多好了~~~ 有心啊!
係呢...你又唔出街ga?
外面好熱 ﹐ stay at home chatting better