返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2009-1-4 10:13 PM 發表

我明白你的是什麼了, 現在還不需要吃, 再老d先.   你食先啦.
吃幾粒 ﹐補身啊 。 強身健體
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 CC517 於 2009-1-4 10:14 PM 發表
閃一下先
等你返黎
原帖由 yling10 於 2009-1-4 10:40 PM 發表
婆~我爱你~
猫~我想你~
都沒我份 ger  
原帖由 yling10 於 2009-1-4 10:52 PM 發表
你去买面粉~就有你的份~XD
面粉貴啊 ﹐ 洗衣粉啦 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-4 11:11 PM 發表
到啦...
welcome
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-4 11:23 PM 發表
咁齐人啊... 个个
都話你像 super star
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-4 11:32 PM 發表

早D 睡...
u wan sleep ?
婆婆一來就 ﹐ 不理我 ger
老野 少睡就OK
原帖由 jnc3688 於 2009-1-4 11:43 PM 發表
也没有看我一眼
Me too
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-4 11:55 PM 發表

下午没睡觉
i same to u , so no power ?
原帖由 pangck 於 2009-1-5 12:02 AM 發表
而家唔會住
Later 就會
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-5 12:10 AM 發表

你们不睡觉的啊
me too , u on I on
我個場已沒人 ﹐ 我 free D 同你玩
原帖由 西门兄 於 2009-1-5 12:13 AM 發表
早晨!大家午夜好啊...............
你好 哈哈