返回列表 回復 發帖
有d baby fat, 幾cute呀, 我鍾意~~~
你地覺得江若琳好d定楊秀惠好d呀?????????
原帖由 andrewlsgi 於 2008-7-26 04:32 PM 發表
这位会员。。。你这样是灌水的哦。。。

会被扣分的

原帖由 andrewlsgi 於 2008-7-26 04:40 PM 發表
你地覺得江若琳好d定楊秀惠好d呀?????????
testing

回應 walala 第 9081 篇文章

OH Sorry~~~不知者不罪吧!
我想問點先知有冇人覆我ga?
阿金抱左個好好肉地 "馬來西亞小姐" 閃左! 我都要訓覺啦, walala, 靠你撐住 輝哥個場啦! 聽日再搵你聊天.
原帖由 manyiu 於 2008-7-26 05:01 PM 發表
阿金抱左個好好肉地 "馬來西亞小姐" 閃左! 我都要訓覺啦, walala, 靠你撐住 輝哥個場啦! 聽日再搵你聊天.
咁早你就訓, 唔好啦~~~
原帖由 andrewlsgi 於 2008-7-26 05:05 PM 發表

咁早你就訓, 唔好啦~~~
你是马来西亚的吗...? 欢迎来到我大哥-辉记吹水馆。 manyiu那便是晚上了.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 andrewlsgi 於 2008-7-26 04:52 PM 發表
你按reload tab或在我的话题,然后在我的恢复那边看到的。
珍惜四人帮。。。
原帖由 andrewlsgi 於 2008-7-26 04:52 PM 發表
一次没关系的。。。。

原帖由 manyiu 於 2008-7-26 05:01 PM 發表
好的。。。交给我。。。

原帖由 bmoon1977 於 2008-7-26 05:34 PM 發表

你是马来西亚的吗...? 欢迎来到我大哥-辉记吹水馆。 manyiu那便是晚上了.....
我來自香港的~~~我以為佢地都係香港來tim!!!hehehe
原帖由 andrewlsgi 於 2008-7-26 05:48 PM 發表

我來自香港的~~~我以為佢地都係香港來tim!!!hehehe
这里全部都是来自不同国家。。。

原帖由 walala 於 2008-7-26 05:44 PM 發表

一次没关系的。。。。
4哥,得空了.....?
珍惜四人帮。。。