返回列表 回復 發帖

回應 miki1012 第 9435 篇文章

訓醒覺未呀, 夠鐘開工啦, 四人幫 d 魅力四射 好閃耀呀!

回應 manyiu 第 9451 篇文章

原帖由 chfong2 於 2008-7-29 07:42 AM 發表
Hi morning.

I want to offline already,going to work
ok, see you tonight after working.
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 07:31 AM 發表
訓醒覺未呀, 夠鐘開工啦, 四人幫 d 魅力四射 好閃耀呀!
manyiu早晨。。。
早晨..辉大哥
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
Micky 去左邊? 太早, 我dfriends 未得閒 online?, 哎呀, 我今晚做夜鬼搵你地!
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 08:42 AM 發表
Micky 去左邊? 太早, 我dfriends 未得閒 online?, 哎呀, 我今晚做夜鬼搵你地!
喔, 你地係度!
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 08:42 AM 發表
偷偷地架...我平时没咁早架..

好啦..今晚见..
记得约你个阿金

回應 manyiu 第 9457 篇文章

你讲今晚..就系现在啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-29 08:41 AM 發表
早晨..辉大哥
咦。。mickey妹早晨。。咁早既。。

回應 ckhooi74 第 9460 篇文章

跟踪你啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-29 08:46 AM 發表
跟踪你啊..
仲咩跟踪我啊。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-29 08:38 AM 發表

manyiu早晨。。。
辉大哥, 今天生意點呀?

回應 ckhooi74 第 9462 篇文章

你唔俾啊..