返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 12:58 PM 發表

噢噢。。。阿大都又兴兴趣看啊。。。
还没看到四弟就跑掉了。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-29 01:00 PM 發表

还没看到四弟就跑掉了。。
哈。。哈。。老四可能去夹啦啦了。。唔得闲理我地了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 01:02 PM 發表

哈。。哈。。老四可能去夹啦啦了。。唔得闲理我地了。。
咁早就去。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-29 01:04 PM 發表

咁早就去。。
ha1..ha1..D啦啦开晒口。。老四点会放过啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 01:06 PM 發表

ha1..ha1..D啦啦开晒口。。老四点会放过啊。。。
噢。。又好像好好味嚄。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-29 01:07 PM 發表

噢。。又好像好好味嚄。。
哈。。哈。。有机会。。我啊大,阿三一起过去揾老四。。一起夹啦啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 01:11 PM 發表

哈。。哈。。有机会。。我啊大,阿三一起过去揾老四。。一起夹啦啦。。。
哈哈。。好啊。。好期待有呢一日。。我地四兄弟可以见面。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-29 01:12 PM 發表

哈哈。。好啊。。好期待有呢一日。。我地四兄弟可以见面。。
哈。。哈。。至紧要的是可以夹啦啦。。。。 正啊。。。
辉哥。。。。。。。。。。。。。。。
原帖由 真爱难求 於 2008-7-29 01:36 PM 發表
辉哥。。。。。。。。。。。。。。。
刘小姐
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 9564 篇文章

婆婆。。。。。。
2哥干嘛心情不好??

回應 真爱难求 第 9565 篇文章

我不知道啊..你去问他比较好
原帖由 真爱难求 於 2008-7-29 01:45 PM 發表
婆婆。。。。。。
2哥干嘛心情不好??
给人讲我又傻又颠。。紧是唔开心咯。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 01:49 PM 發表

给人讲我又傻又颠。。紧是唔开心咯。。
我好傻好天真

回應 wk.hoo 第 9567 篇文章

係边个话你傻,你就请佢食烧鹅。。。。。。