返回列表 回復 發帖

回應 mickeybblim 第 9566 篇文章

不要了啦!!
我怕他的病又复发。。。。。。。。
[quote]原帖由 mickeybblim 於 2008-7-29 01:53 PM 發表

我好傻好天真 [/quot.

唔好呀, 呢句俾阿驕註左冊嫁!

回應 manyiu 第 9571 篇文章

你好。。
你在加拿大吗??
我在加拿大咧

原帖由 真爱难求 於 2008-7-29 01:56 PM 發表
不要了啦!!
我怕他的病又复发。。。。。。。。
我都惊架....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 01:57 PM 發表
[quote]原帖由 mickeybblim 於 2008-7-29 01:53 PM 發表

我好傻好天真 [/quot.

唔好呀, 呢句俾阿驕註左冊嫁! ...
我知道啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 manyiu 第 9571 篇文章

whoever told her to say that is
好耐冇見 Toyo88, 有人話佢去左戒毒所, 冇係卦!

回應 mickeybblim 第 9573 篇文章

那天你都看见他怎样打我。。。。
身上的伤还在流血。。。。。

回應 真爱难求 第 9577 篇文章

who dare to hit you ar
原帖由 Geai 於 2008-7-29 02:03 PM 發表
whoever told her to say that is
Micky is my good friend, she understand what I have said.
原帖由 manyiu 於 2008-7-28 08:45 AM 發表
阿金, 開工未? 生意如何呀? 送個靚女陪你食早餐!
谢谢..... manyiu.... 我才刚刚蛇上来.... 昨天电脑那去format........

大哥.......... 各位..........
珍惜四人帮。。。

回應 bmoon1977 第 9580 篇文章

你就係金鱼佬呀!!!
原帖由 真爱难求 於 2008-7-29 01:59 PM 發表

你好。。
你在加拿大吗??
我在加拿大咧
?

係呀, 我在加拿大溫哥華, 你係邊個省, 看看我地有幾多個鐘的時差?

回應 真爱难求 第 9581 篇文章

r u the little girl ?  

回應 Geai 第 9578 篇文章

一个患了重病的人。。。
那个人就是婆婆的。。。。。。。。。。。。