返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-7 02:34 PM 發表

酱好的机会都不懂把握。。。
hehe.........
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 14:34 發表
大哥...........

我和我的 BUDDYS 有可能下个星期上PENANG...........

可不可以 PM 你的电话号码给我.................
可以预埋我吗.....
原帖由 bmoon1977 於 7/8/2008 14:34 發表

我和我的 BUDDYS 有可能下个星期上PENANG...........

可不可以 PM 你的电话号码给我.................
老公住PENANG?!
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 02:28 PM 發表

没有啊.......................
金金唔好氣我呀! 我好細膽!

回應 manyiu 第 11964 篇文章

hi.....靓女
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 02:10 PM 發表

大哥,我对个个都有意识..................
花心金.
几楼啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 manyiu 第 11964 篇文章

你好...
好快沖線啦~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 02:34 PM 發表

电话号码...

回應 mickeybblim 第 11967 篇文章

u also come 抢钱 ar
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-7 03:04 PM 發表
好快沖線啦~
sweet ayam...
原帖由 maui 於 2008-8-7 03:04 PM 發表
u also come 抢钱 ar
分给我叻
原帖由 manyiu 於 2008-8-7 03:02 PM 發表
花心金.
還以為得隻鴨仔花心添~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!

回應 mickeybblim 第 11973 篇文章

you got alot money jor....