返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-9 12:35 PM 發表

噢噢。。刚刚你又讲想知。。现在又唔想知??
諗落又驚嘛!
原帖由 manyiu 於 2008-8-9 07:22 AM 發表

好靚呀, 我都想同金金影一張, 但是呢個衰鬼鍾意做"影後",  Forget it.
manyiu妹.............. 我都好像和你影张靓相.............(其实不只一张

我现在就弄.......... 你给我时间,弄最靓仔的。
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-9 02:12 PM 發表

manyiu妹.............. 我都好像和你影张靓相.............(其实不只一张

我现在就弄.......... 你给我时间,弄最靓仔的。
你要弄才靓仔?
原帖由 manyiu 於 2008-8-9 02:23 PM 發表

你要弄才靓仔?
已经很靓仔.... 只是弄个最好的....... 酱才亲得上你麻...........
珍惜四人帮。。。
manyiu.......... 弄好了,酱可以吗...? 你喜欢吗?
珍惜四人帮。。。
好晕啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
仲好压力啊...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-9 02:47 PM 發表
manyiu.......... 弄好了,酱可以吗...? 你喜欢吗?
嘩! 金光閃閃!
金金又俾压力 Micky!
原帖由 manyiu 於 2008-8-9 03:54 PM 發表
头先他同我一样background啊..搞到我好压力啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-9 03:57 PM 發表

头先他同我一样background啊..搞到我好压力啊
点解系都争对金仔啊。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-9 04:16 PM 發表

点解系都争对金仔啊。。
我没啊..他自己弄和我一样的backgound啊 .......算啦
原帖由 manyiu 於 2008-8-9 03:53 PM 發表

嘩! 金光閃閃!
酱你喜欢吗......? 金光閃閃才亲我--阿金嘛...
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2008-8-9 03:54 PM 發表
她整天都有压力的啦.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-9 04:16 PM 發表

点解系都争对金仔啊。。
阿大... 我想换发型,但是为什么一直库存不足的啊...........?
珍惜四人帮。。。