返回列表 回復 發帖
原帖由 huey23 於 2009-1-3 01:44 PM 發表
u reply me wat?
i didnt receive wo
I ask u reply me la..
I dint receive ur request..
he is mine..
原帖由 ice.key 於 2009-1-3 01:57 PM 發表

我冇掛住你
你冇掛住我 ﹐ 不過有想起我之嘛 。
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 comfit8 於 2009-1-3 01:53 PM 發表
HI !! 大家好 ﹐ 我返黎 啦 ﹐ 有沒有人掛住我啊 ?  
欢迎回来。。。~
he is mine..
原帖由 huey23 於 2009-1-3 01:59 PM 發表
去那里来啊~~下雨哦
同班friend 吃飯 講枯 。。。
原帖由 yling10 於 2009-1-3 02:03 PM 發表

欢迎回来。。。~
Hello baby , finish your lunch ?
原来今日有演出
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
好冷~去睡觉了~~
迟点再找你们聊
马骝闭关~~
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-3 02:05 PM 發表
原来今日有演出
我有出通告 給你啊
点解呢個貼咁耐都冇用比手指公架.................
原帖由 huey23 於 2009-1-3 02:05 PM 發表
好冷~去睡觉了~~
迟点再找你们聊
哈哈
原帖由 wongjj 於 2009-1-3 02:07 PM 發表
点解呢個貼咁耐都冇用比手指公架.................
2009 年 新帖

回應 comfit8 第 1706 篇文章

都覆咗成1700個貼~~~咁快就咁旺
无茶饮,整D野食下先
因為我和一班好朋友 ﹐ 用了幾個小時暴到  1700
原帖由 comfit8 於 2009-1-3 02:07 PM 發表

我有出通告 給你啊
刚刚见到...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥