返回列表 回復 發帖
Grace姐早晨
) O" _. J8 g( g& I7 [" B底衫五粒鈕 發表於 2017-5-31 11:47 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 ~. K3 W) b9 u+ U8 f  H
衫鈕靚姑晏早晨,我呢度夜晚啦,睡魔Call緊我, 我要去瞓啦!!請請!!
5 R% {" x" F8 V2 }
话到明系顶住档,用半年到一年系无问题嘅
% p3 N. P) `  r: [# S) y8 Rtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2017-5-31 09:56 AM
因為有一年保養...好似
/ _4 b/ P$ P9 n: ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大把香港人用紧小米,华为呢D国产机,只要系正规铺头买就无问题架啦
3 v% a1 G, {; |) _lhy92725 發表於 2017-5-31 09:57 AM
...點解我唔多見有人用紧小米,华为呢D国产机
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 K; m9 \& b- ?& c( i

9 ?" S* f8 A% E  `: |tvb now,tvbnow,bttvb功能好似同 S7 差不多,只是無咁易爆炸!  tvb now,tvbnow,bttvb% q; w+ y# {* q' [" o
HENRY_168 發表於 2017-5-31 11:21 AM
咁HENRY 有什麼好介紹
* n* c. _  }" i- {* X# q& R衫鈕靚姑晏早晨,我呢度夜晚啦,睡魔Call緊我, 我要去瞓啦!!請請!!
, G' {4 Q& R( n4 z$ I- U) I) nwww2.tvboxnow.comgracechanstuart 發表於 2017-5-31 11:54 AM
grace姐晚安,入來打個Hi我都要去瞓啦
【猜Grace後院玫瑰花顏色】小遊戲,我要選獎品
各位 早午晚安!
& c! i  O8 H' Atvb now,tvbnow,bttvbHENRY_168 發表於 2017-5-31 11:19 AM
萬歲爺午安!
C兄~財大~言少~Grace~各位好!
; Q- d. |: F  v+ Y. n- {公仔箱論壇
* _0 x8 j8 f8 |5 }* h. T- {, G公仔箱論壇free2penny 發表於 2017-5-31 08:11 AM
天后午安!
各位 早午晚安!
3 u: T2 z' f* `8 \9 ^4 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。smcorange 發表於 2017-5-31 06:33 AM
orange午安!
bb屋前院全自動澆水
" v) p) z" N# ^- I8 ?; Zsmcorange 發表於 2017-5-31 06:22 AM
9 A# I) O, a& T3 W$ C: }公仔箱論壇因為面積較大,所以前後院都較定時早晚自動澆水,才不會累死BB
hello,早晨各位
" B9 \$ `! X( O5 R- w. H0 Xtvb now,tvbnow,bttvb底衫五粒鈕 發表於 2017-5-31 06:03 AM
衫鈕婆婆午安!
原來吹水吹到馬來西亞咁遠,跟住Grace簽名至來到呢度tvb now,tvbnow,bttvb0 B8 f6 I9 p9 |9 ?. [0 R4 X
CC517 發表於 2017-5-30 11:04 PM
E 生午安
tvb now,tvbnow,bttvb; T/ h! G; h% l+ o7 y
tvb now,tvbnow,bttvb  H* D, u8 s, c) M# K3 Q

8 n+ f# o6 N. b/ l* fBB 端午节快乐! 有冇食粽啊
1 n# c$ p% p! d9 X! dtvb now,tvbnow,bttvb大啦叭 發表於 2017-5-30 08:50 PM
啦叭兄午安,仲未食
tvb now,tvbnow,bttvb/ b  [( f/ J, j  J5 Q: B6 M
落佐盤到,會唔會容易枯萎
" y, x" V' \; q0 C7 q" I& zlhy92725 發表於 2017-5-30 03:46 PM
猫姐午安,落佐盤嘅種係細D唔易枯萎
【猜Grace後院玫瑰花顏色】小遊戲,我要選獎品