返回列表 回復 發帖
要考試
HIDE 發表於 2011-3-6 04:06 PM
那沒辦法 , 考試要緊
玩 , 幾時都可以玩 ; 試 , 不是時時有得考
奸爸爹
19 ---》 20
真架~考試真的很煩喔~

沒啥時間可以玩~我都係~
happy721022 發表於 2011-3-6 16:11
那沒辦法 , 考試要緊
玩 , 幾時都可以玩 ; 試 , 不是時時有得考
奸爸爹
kragito 發表於 2011-3-6 20:13
thankyou,大家都努力
歡迎新成員raylok99
寶石已經轉給你阿..
bermir 發表於 2011-3-6 16:57
我收到了,多謝哂你 

另外都多謝 happy仔送野比我
19 ---》 20
yxx01 發表於 2011-3-6 08:49 PM
收禮人        物品名        贈送數        時間
yxx01        十五倍經驗卡        2        2011-03-06 21:06:02
我收到了,多謝哂你 

另外都多謝 happy仔送野比我
HIDE 發表於 2011-3-6 08:58 PM
不用客氣~

你常常幫我~互相幫忙~玩遊戲會開心點~
Cat 好久沒有留言嚕~

是不是最近比較忙~
happy721022 發表於 2011-3-6 09:38 AM
揾食啊
歡迎新成員:小咪咪BT

加碼)))))))

凡本族成員

20轉以上嘅族員   每陞1轉後   可申領3張十五倍經驗卡 (由?轉––》?轉)  

十六至十九轉      每陞1轉後   可申領2張十二倍經驗卡      

謹代表各族員多謝本族成員: HIDE pashushita 提供經驗卡

收禮人        物品名        贈送數        時間
yxx01        十五倍經驗卡        2        2011-03-06 21:06:02
yumiko123456 發表於 2011-3-6 09:06 PM
tq
1569# yumiko123456

Server 呃左好多次 15倍卡, 成日 維修
加快 d 先得, 32 32 32 go go go
1569# yumiko123456

Server 呃左好多次 15倍卡, 成日 維修
加快 d 先得, 32 32 32 go go go
cat14051 發表於 2011-3-7 01:15 AM
努力!!

加碼)))))))

凡本族成員

20轉以上嘅族員   每陞1轉後   可申領3張十五倍經驗卡 (由?轉––》?轉)  

十六至十九轉      每陞1轉後   可申領2張十二倍經驗卡      

謹代表各族員多謝本族成員: HIDE pashushita 提供經驗卡

加碼)))))))

凡本族成員

加碼)))))))

凡本族成員