返回列表 回復 發帖
不知道,wsm
不知道:014: :014:
Maybank?
dunno wor
唔知.........=.=
唔知道喎, 唔係個度人.
留言时间: 2008年05月03日 16点50分  www2.tvboxnow.com/ X: M) ^9 I/ J2 I  }5 r
你甘爱国噶~~连主页都系!!haha.. 主人的回复 5月3日 04:51
  J6 T: `7 Q0 P你有無聽到首歌啊? 好好聽嘎! tvb now,tvbnow,bttvb2 Y2 I0 d7 P. _# ~! r% x
尐爺;猪的回复 5月3日 04:52tvb now,tvbnow,bttvb* U8 d) ?' [5 s" g
听5到啊....乜歌黎嘎~~
0 J8 @( {/ J$ i! e8 r# z7 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" r- @3 p7 ~7 v- p" V, j/ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。主人的回复 5月3日 04:54tvb now,tvbnow,bttvb6 ^- Q; R; q+ {
你等一陣 D音樂開始比較細 Beijing welcomes you 公仔箱論壇' n" o4 ^$ [2 R  r" g
尐爺;猪的回复 5月3日 04:55
! t( k/ w- W& |% i5系细5细声问题啊...简直无声音... tvb now,tvbnow,bttvb) G8 x: Y5 C/ M% u+ ^' U" w
主人的回复 5月3日 04:57TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% m* a# B! Z7 |) L$ A. L7 }& I
有啊....可能區LOAD緊 你等下區 係啦....你點黎我度嘎
$ V& o6 p* \( ]9 O% s0 X' @1 ]尐爺;猪的回复 5月3日 04:57
9 k% ~2 m% ~7 m+ a) v/ y2 @6 }# ytvb now,tvbnow,bttvb得闲加无聊埋黎咯..5欢迎啊??甘我下次5黎咯
. ]$ p3 m# s4 o/ ?主人的回复 5月3日 04:59TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 F4 ]+ u! D) v3 }$ h
5係...不知幾欢迎..我想知你點黎到姐....
& u- e: Y5 F1 Y! Q公仔箱論壇尐爺;猪的回复 5月3日 05:01www2.tvboxnow.com9 v4 y$ P4 t1 C
哼...你好似怀疑我噶真心啊..hehe www2.tvboxnow.com- R% c8 o- O8 e. ?7 E+ O" N2 y# [
主人的回复 5月3日 05:02
( j  h! G3 L4 r# j! Utvb now,tvbnow,bttvb沒有啊! 你叫咩名啊..
# Z& x  l0 s7 M4 w) x! H/ uwww2.tvboxnow.com尐爺;猪的回复 5月3日 05:02/ H* d! S+ W- z5 D. ?# @7 X* W
黄舒帆就系我啦...
* T) s4 d4 l/ e2 g) u公仔箱論壇主人的回复 5月3日 05:04公仔箱論壇9 a2 X* M, X$ J6 h9 Q, J" [
哦...5怪得啦!!!HOHO tvb now,tvbnow,bttvb9 \' L9 W2 @" A9 F' J
尐爺;猪的回复 5月3日 05:06tvb now,tvbnow,bttvb9 ~, U  @8 ~- F* ]4 Y( w8 ]
你知我系边个a...都无西神秘感啦..- -#
' ^% d  G9 w6 b5 T8 ^www2.tvboxnow.com主人的回复 5月3日 05:07' ~9 K+ z/ y, d7 S3 I
甘你頭先就5好講我知MA HAHA
- Y: L9 c- a6 y9 z( G7 p3 q; t公仔箱論壇尐爺;猪的回复 5月3日 05:17
$ c4 P! g- }* b0 F1 ?9 U* d4 stvb now,tvbnow,bttvb我甘诚实同埋直率...5识讲大话噶.. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 c' o+ ?/ V3 v+ g
主人的回复 5月3日 05:36TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ?3 R& r' E# }4 Y
係咩?!!
$ b/ s* N& S; R尐爺;猪的回复 5月3日 05:38
. P% z2 [+ u4 W" |tvb now,tvbnow,bttvb- -@去香港耐左...連臺山話加廣州話都體5明啦..
0 D) f$ D( d& T, N8 ~3 Dtvb now,tvbnow,bttvb主人的回复 5月3日 05:40, T3 w- {) @! J1 k6 a, r5 S* m
明啊!!...你話你 诚实 直率... 5识讲大话啊ma 你打ts話我都應該識睇
4 {  V: F" G$ T4 k0 vwww2.tvboxnow.com尐爺;猪的回复 5月3日 05:42
8 g) t8 E0 S# ]2 n8 m, [. owww2.tvboxnow.com甘你又扮傻?..又要翻去学校啦..果个星期要翻7日..都5知点过好~~~~
7 F' S+ `# V9 v- [' X. S主人的回复 5月3日 05:44
4 }6 c: L! _" i2 ]+ @公仔箱論壇係你誤會左我的意思姐....翻学咪好咯 好過在家 甘無聊
' v7 g+ ?% ^4 c- C, `% O" ?公仔箱論壇尐爺;猪的回复 5月3日 05:45
3 _3 {8 K& {8 A$ F+ H, L恩恩。甘又系。拜拜啦。。。
# ^* E9 X+ S4 C8 ]  x' v2 uwww2.tvboxnow.com主人的回复 5月3日 05:50
4 |* C- y  J1 X, ?0 n! s* \88 add oil!!
5晓啊~~!!
想不出啊~~~
see:019: :019:
thanks for sharing...
有邊幾間馬來西亞既銀行呢?? 無得擇, 有d難答...都係睇答案先^^
dont know wor:onion03: :onion03:
???????????????????
eh,let me see