返回列表 回復 發帖
good drama
, e* F% l) {5 U* K; j公仔箱論壇咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
1 I0 x, _& B% u+ itvb now,tvbnow,bttvb不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
1 L0 H' @7 U7 J" X公仔箱論壇2847496
  {% N+ I9 R5 r( H& f4 c/ ?www2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
* O8 a7 Y* [. ?) x7 n

4 U- E; K* e& [0 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我要電腦百毒不侵多謝度符!
太感動了
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
" S% M; E- M# T+ Q; m1 f) [; c公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
6 v4 [7 z; U) l- s% a1 J公仔箱論壇mnb1123老友記,我都想呀 .TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ f; {$ }8 H1 E
睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
咖哩雞=種草莓!!
+ ?0 R5 t" }: n$ K' {: [0 p  p6 |www2.tvboxnow.com屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
( N5 x/ H8 g, z$ swww2.tvboxnow.com係咪新名詞?因為我好out....
婆婆$ X: Q0 |# }# E$ i8 R& v/ {
haha, so funny
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
+ W$ w. [: V+ w$ t公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-15 03:19 AM
% X$ W0 A, a: Ztvb now,tvbnow,bttvb可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
朱莉也可叫猪婆 ,巫小詩就一定係叫巫婆
我覺得呢套劇令我有好多回憶呀公仔箱論壇, j1 C3 @& b0 E$ A7 n
同朋友食飯都多左好多話題,白色太陽槍呢樣野,佢唔提都完全唔記得
呢套劇有好多回憶
- G; x8 r6 V" j, o! H8 {2 ~( ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同朋友食飯時多左好多話題,特別個句白色太陽槍佢唔講真係唔記得左呢樣野
9 B; e; m! D4 N) A7 ~  K
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢tvb now,tvbnow,bttvb1 C$ u. f/ G% M; d) v8 m
mnb1123 發表於 2014-5-15 12:47 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 {9 J7 N+ F+ t& O1 D

! d2 E* w/ K: ^# ~: u; _公仔箱論壇睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
/ }; k" {0 N9 {3 s" Dtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb. @$ K  |9 z& q4 p6 x3 G, D
睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 I- V( g- O6 }1 B
大文細佬 發表於 2014-5-16 01:18 AM
www2.tvboxnow.com! g# L% O+ j, h1 Y% d
係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚