返回列表 回復 發帖

是你給我快樂

雖然唔係好長時間,只是短短的2個幾月tvb now,tvbnow,bttvb! k+ F9 w5 ], A2 N6 z/ v# t; F
我同你都無咩特別經歷,但我知你好緊張我,好愛我..我都好愛你) o; V  K6 B* l6 t1 e' u4 v
每次我忙到無時間同你SMS...你就會好緊張...怕我唔開心...怕我有事* P: ?. J1 o  x0 _  z
你知我病..你即刻接我收工...迫我去睇醫生
% q6 P. C/ w% Atvb now,tvbnow,bttvb有幾次我自己去睇醫生...比你知道..你由屋企即刻趕去醫院睇我..陪我
5 z6 K" f1 V9 Q4 `7 R每星期你都給我驚喜...在我不知情下..出現在我面前
. R0 z- b4 b- S  \, V, m. s8 b
, y6 w: X; m# H2 S3 f% yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我好記得果次.......公仔箱論壇. ^/ A0 f$ Q$ D- |) i! r
因為公司上既事好唔開心.....好想同你傾電話,但你話忙緊唔得閒同我傾電話..要夜d先可以
. y( t5 C! V0 u2 v% |! k0 k公仔箱論壇那時心情又差...一步一步向前行...到樓下..見到你...見到你,慢慢行到你面前,緊緊的抱緊你公仔箱論壇3 n  J! f& i0 j& ]6 w: T" F& v: r
我的情緒不再低落....心情開心甜蜜.....
8 J* O- W( Y: D公仔箱論壇% K2 f3 ?2 i7 |% C' p
每次只要你出現在我面對,不快的心情總會消失
! Q' i% S2 U) l7 {5 W$ [7 m7 E) YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% a) j9 R5 }" v
+ L9 R, m% P) H- G3 {tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇1 z1 O# ]; F4 B4 U3 n7 Y
' Y9 ?/ f) Y# p/ r+ f. }, o
1 Y% H! a$ W8 \  p

評分次數

• yumiko123456

請保特心情開心甜蜜.....

回應 多事啦 第 1 篇文章

hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
戀愛得滋味是最甜的。
原帖由 yumiko123456 於 2008-11-11 02:16 AM 發表
6 O( q5 E9 S) z6 k請保特心情開心甜蜜.....
5 Y& W6 {% X5 L+ O) lwww2.tvboxnow.com& A: b1 Z! ^9 w$ U
我會架啦 www2.tvboxnow.com( Y) R- V: [$ S6 \
嘩...你幾時做左版主架
原帖由 kaitou_kid 於 2008-11-11 01:34 PM 發表
  r  w: ^7 x; Ztvb now,tvbnow,bttvbhope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
4 a) T/ b& z8 s$ q9 E
3 \- m0 Y: {, Q- `5 @( t: y) i. Wwww2.tvboxnow.com我會.....努力呀
原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 10:57 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ?  J7 t4 n6 d! V5 w7 h( [4 A
戀愛得滋味是最甜的。
tvb now,tvbnow,bttvb( P9 y' T" z* W) ]& |3 Z  |0 f0 q( N
tvb now,tvbnow,bttvb& Z+ d4 J+ b' }( g
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
原帖由 多事啦 於 2008-11-11 11:18 PM 發表
: m, V8 s/ h2 D' f1 P1 T; z6 l; m  v5 V7 ^$ E, p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 W2 N6 U9 H7 I( n: g* j
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
- h' d/ B! ], e" o8 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; g5 W& ]4 P* O# T送你經典句﹕幸福的光tvb now,tvbnow,bttvb  v7 ]% S$ V( |! m% A
當遇到現在
# M+ `/ F- y8 H$ H( x公仔箱論壇和你相伴一生的人
* s/ C5 [$ I' C8 d- tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要百分之百感謝他愛你tvb now,tvbnow,bttvb, z! u1 G) I. V* ~# \
因為TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ~$ c' h/ V- U% y5 Q
你們現在都得到www2.tvboxnow.com$ a* y( w6 q3 s* Z, f
幸福和真愛

# ]6 z- `, l, J0 ~www2.tvboxnow.com
- ]. p9 d$ c7 S8 H/ ?8 Dtvb now,tvbnow,bttvb) z! e; V- e6 e  [# ^
大家一樣~愛情因為簡單﹐沒有負擔。
( R; i1 ~0 G9 G5 K! a! Q8 L" Fwww2.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb4 v9 x6 L: k- |# S% g4 N

評分次數

• yumiko123456