返回列表 回復 發帖

[自拍] 我的自拍照.

,  描述: 皮膚差左...好唔開心
$ Z. D& B2 d& J8 Xtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb2 J) L" ], M: y! R& m
正大受打擊.因皮膚差左唷.....><

評分次數

• yumiko123456

你教书架???
入谷温人
我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:15 PM 發表 ) W3 o6 w5 p8 W# R" i( M5 i
我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
公仔箱論壇6 q$ I  h& ~% K5 m* t, y$ m
HK人??
入谷温人
對耶.香港人正是
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:19 PM 發表 公仔箱論壇' |2 D: c/ b5 ^3 N# o. M/ W
對耶.香港人正是
www2.tvboxnow.com; S; Y. C# V  B7 }* F1 S$ a
我大马人,高兴认识你~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 05:26 PM 發表 公仔箱論壇' M  [% k6 i! Q( h! H" Y7 ^  R

3 t8 h# x8 O$ m; h: o公仔箱論壇我大马人,高兴认识你~
溝女就溝女啦...假正經
born to die
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 05:26 PM 發表
+ u# J$ _& P' K$ A* m7 H公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb+ A' B* v+ n% G) T9 V
我大马人,高兴认识你~
7 Z' K: x8 [7 K: X哦~~
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表
" d( n& J& b1 q0 q4 P% H溝女就溝女啦...假正經
公仔箱論壇" }! S3 j. }0 I* B
????唔明
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 06:37 PM 發表
% }3 B( \$ l6 _
$ ^2 i* L$ m- J????唔明
冇...你唔駛理佢...我都係香港人
born to die
okok~~你facebook add我a natalie [email protected]
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 06:49 PM 發表 4 K* f; I) ?- ]* _1 o( e6 g
okok~~你facebook add我a natalie [email protected]
加左啦
born to die
thx^^
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表
; L% A4 _# P9 I: ]: W5 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。溝女就溝女啦...假正經
0 U; c' h: {8 E. ^9 b5 q人家溝女....你不抵得啊....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ y, ^# P0 j, b9 I. a
你有我嘛....
都是甘不错啊....
5 [# G- X. D! _$ E+ X5 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。衷是好靓啊....