返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
本帖最後由 黃色小鴨鴨 於 2009-12-16 11:18 PM 編輯 0 r% V$ E1 E* P( B, c$ x7 X& {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 e: e3 o) q4 @5 S( U5 q
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~7 a& e% k$ N2 T5 I# B" y  ]* H
msn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。+ g- R- m4 N+ j3 e' A
阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨wo
/ P+ H  ?0 K& z( C, \公仔箱論壇playlord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
  C% g9 J3 i7 z% n$ i8 [: f阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
本帖最後由 黃色小鴨鴨 於 2009-11-26 01:31 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ L" R7 n" o( i$ q: s0 i

& G2 ^9 x) @. y* f+ m3 htvb now,tvbnow,bttvb人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨 tvb now,tvbnow,bttvb6 W: y: _: @  |, V) d9 z# v

+ n* n1 Y8 y+ g5 ^: l' V" R1 NWelcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!; Q$ M! W/ C2 z! w8 ~# [  x
阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨 % |( M9 e3 r, P1 A8 H+ [) G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ]8 o( q6 w. N  W
Welcome  Welcome!www2.tvboxnow.com3 x! w# P5 o$ ?7 L/ O! l
yumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
8 Z* p  T2 b9 a# x: P( t公仔箱論壇msn:[email protected]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 U$ e* S" q2 ^  O5 I8 ~3 _  e3 Q& K
黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
6 v( D! n; E( h" M4 ]! a
; p) @% N/ u: h
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
) y' y) \" n! V/ f4 V4 S
( e0 U! q' N$ l. G; H) Z' a公仔箱論壇係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
7 e' k  g$ y* S! ]; n/ F! a公仔箱論壇喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d