標題: 巴士老粗 [打印本頁]

作者: snakeboy1226    時間: 2011-9-27 08:40 PM     標題: 巴士老粗

http://www.youtube.com/watch?v=ZKDclxi7amk
+ S/ W! Q7 f/ k% |: S1 K
- F+ Q$ l" i$ _$ C+ _3 z大家睇下香港人幾大壓力!!
作者: dming345    時間: 2011-9-27 11:32 PM

四眼仔呢 d 斯文敗類開口埋口 '你老母' , 阿叔打得好, 不過唔夠狠 !
作者: winstonlove    時間: 2011-9-29 05:10 AM

四眼仔呢 d 斯文敗類開口埋口 '你老母' , 阿叔打得好, 不過唔夠狠 !公仔箱論壇9 E7 e7 L' Y7 f3 Z: Q. b9 ?
dming345 發表於 2011-9-27 11:32 PM
. \) a; t& ^! @3 q! G' K3 {! d

9 @$ L* l& X, s/ h$ B我都係咁話,- j7 I; L9 E% r3 ^+ }
個四眼仔係甘不斷去挑引個啊叔,真係佛都有火TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Z5 k" c( j" G5 M* e5 M7 x
果個甘既四眼龜,成個格都係麻煩友一名,嘩..佢老婆把聲尖到..嚇死人
作者: SweetLemon    時間: 2011-9-29 11:01 AM

香港地小人多,小小的巴士空間看到人生百態。。。。
, T) r# r* A5 @$ t0 Btvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇9 I. U2 r0 ]1 c$ A) d  T0 c1 @
個報紙阿叔好夠定力,無動於衷。置身於外。www2.tvboxnow.com% ~& ~9 i. [4 J- Q" Q% @
個四眼仔無文化,一~~唔識敬老,唔識"君子動口不­動手­",唔識忍讓,唔識"大事化小",無口德,無禮貌,無風度~­~
; Q! \9 x( \0 k" {+ m, M6 s6 b阿伯倚老賣老,一巴掌打過去,以為是在教訓兒子咩?
作者: aa00    時間: 2011-9-29 03:09 PM

太狠,錯手會打死人!   
' }: A. o1 G- V* t1 p5 [# {相爭無好口,相打無好手,   
2 o' G$ Y$ v9 ?( i4 ]$ Q都係學 甜檸姐姐 (SWEETLemon) 話齋:大事化小。咁小事化無。
5 C1 b! d; P7 ^" W5 B2 Y# i. r公仔箱論壇況且,由上車到目的地,有幾耐?比起人生怱怱幾十年,點忍 ...  唔到?  
作者: jmdsfd    時間: 2011-11-25 09:13 AM

萬分多謝

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0