標題: [奇人奇事] 史上最瘋狂的睡覺地點 [打印本頁]

作者: lalapo88    時間: 2012-2-4 07:19 PM     標題: 史上最瘋狂的睡覺地點

史上最瘋狂的睡覺地點

(除了这张不太可能,很假以外,其他的应该都是真的)

简直太有种了!佩服万分~
作者: lalapo88    時間: 2012-2-4 07:23 PM

如果有一天你在山邊被從高處的糞便擊中請不要懷疑,因為那可是在山上高處可能你見不到的地方再進行着不可思議的事情~~
作者: daball    時間: 2012-2-4 11:26 PM

唔會, 通常呢類人都係所謂愛大自然愛環保既瘋癲人仕, 佢地痾完會用好多好多紙巾包好放番入背包度繼續爬上去....., 玩完拿回家沖落廁所或花園用....., 有 d 重會將痾出黎尿用過濾器過濾後再飲, 刷牙係做 show 姐, 一般都唔會刷牙沖涼, 爬到上頂遇到有山澗水就成班一齊天體洗白白羅....., 好開放健康架. 唔係講笑, 我認識咁樣既人. 平時個個星期五就成班人約埋去荒山野領去星期日先番屋企, 年年都最少個幾月唔返工約埋成班去癲成個月多, 個個番到屋企都瘦左成個碼跟著日日訓十幾個鐘休息兩個星期先返工.
作者: ckd08    時間: 2012-2-7 05:51 AM

To daball -- what kind of work they are in that can allow them to walk away for couple of months ?   I have a theory myself, if a company can afford to let you take couple of months holiday, this means that you are not that important anyway to the company.  The next task for them might start to look for a new job ?!
作者: blitzk    時間: 2012-2-7 09:59 AM

要大便 怎样??
作者: lalapo88    時間: 2012-2-7 12:45 PM

Blitzk
请看上文Daball的文章
谢谢Daball的回帖
作者: daball    時間: 2012-2-7 01:05 PM

ckd08 你應該都係外國讀書長大架...... 點會唔知 而家北美洲好 多工都就黎完全去晒其他地方...., 而家好多老既都無工做提早退休或 lay off 有野做先叫佢地返去. 後生既就搵唔到 permanent 工做, 有 d 一星期只做三四日. 工廠未執笠既好多都係係度等運到. 我認識三個喜歡這樣爬石遠足既人, 一個係 accountant, 一個做 die and tool, 另一個係 electronics technician, 佢地得番個 accountant 重可以每星期番四日工, 另兩個已經 lay off 左四五年...., 個 technician 還好, 可以登報紙係自己 basement 幫人fix/hack 電視電腦 itouch iphone ..., 另一個就食政府...., 重有呢度做得越耐, 假期越多, 每年夏天好多人都放假三兩個星期, 有 d 就放個多月, 呢三個人十幾年前愛上這種與大自然親吻既野就已經每星期呢度去果度爬, 冬天零下十幾二十度一樣去. 每年夏天就去個多月.....,個 accountant 係我個妹, 佢好環保架, 不過一星期至少用左三卷 bounce (paper towels), 後花園就係佢既另一環保 playground, 而家已經開始聞到堆肥味, 遲 d 就好多會飛既唔知乜虫出黎亂爬亂飛..... 呢個世界好多人, 唔係個個做到將軍, 亦都無咁多個將軍位, 做卒仔都唔係唔重要, 佢地一樣都要食飯痾尿訓覺. 而家倒垃圾賣漢堡包既工係有, 但一隊軍隊除左將軍卒仔中間重有好多職位架, 呢 d 就搬走晒...... 人類破壞緊既唔止自然環境, 重有係社區平行.....,

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0