標題: 有冇人已經訂左new htc one? [打印本頁]

作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 08:10 PM     標題: 有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@公仔箱論壇; w5 ]% O" V1 J# s+ ~+ Y' L) V
師兄們你地訂左咩色?
作者: 樂高    時間: 2013-4-21 08:35 PM

我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 09:46 PM

我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 `  @1 Y" }# Y; B0 {. g0 w
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
www2.tvboxnow.com* C' N( Q) w& y  v# g% t0 t3 v
黑色真係好型@@
- V+ y7 w. d3 T我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
作者: 樂高    時間: 2013-4-21 10:06 PM

黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-21 10:34 PM

我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
9 x5 {2 {# |& ^' i# V" H8 X公仔箱論壇好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 11:09 PM

黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
7 |( s+ B3 F( t  s; p7 s5 Q) p公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
8 a' f4 r  O* h: Z
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 11:11 PM

我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: [/ W5 H0 U4 W! ]* Q
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
$ L9 k. a4 Q# S. h7 c5 |tvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
' Q* f0 G$ t# O4 P% Q4 p% X. uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-21 11:39 PM

其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 12:11 AM

其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...+ S# E. C& G8 B
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
3 A) Y- k0 m1 l公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
$ e9 E7 |" }& l' G" e公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-22 12:30 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; J' Y  l/ N0 u& [0 X
我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇, n$ o2 c5 Q( Q* Z- l$ ^
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
+ Q5 D; U  h; m. Z, ^1 q樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
! s; _  `' b6 s* nagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
* _- k0 q7 O9 B, ^" l同埋我覺得one影相靚d
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 12:58 AM

2 H! [0 Y- h0 z# X/ X# e. d% lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇9 [3 Z4 X( \' H& o
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
1 F" e' r' z) a6 ]1 h1 K4 ]樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
- g+ p* _! A% H2 u公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 12:59 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ [! Q, J/ v) L. A9 q$ `, _# d
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
. J8 j* @8 p0 z  W2 f+ m. d公仔箱論壇同埋我覺得one影相靚d
* y) ]' u# Q9 l你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
" x( l/ Y6 e4 V/ ^. O8 u; y* f" s如果講像素既話唔係S4高D咩
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 01:18 AM

www2.tvboxnow.com: {4 _2 K: \7 r
但S4好似都多左好多新功能..?
  R5 S( s# o! x8 etvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
; j/ x; q8 s3 ^& c0 a+ J5 C, S佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電& u3 [5 j) t. Z
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-22 01:38 AM

/ o- _9 E3 p! W5 {( s7 y: kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果講像素既話唔係S4高D咩
1 a/ x4 {: N' N: Y# ewww2.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
9 \& d7 Q( x1 @& ?% W1 n% ^但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊. F  f! \. g1 B3 v
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 02:23 AM

tvb now,tvbnow,bttvb. Q0 ]; v% j8 U5 ?8 v3 H0 f4 p
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb$ |5 v3 a( e) B# [
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; b& }3 ?( m  v0 D- ?% a
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
公仔箱論壇$ D* g+ r( F  O9 @- |; ?% m
如果係咁咁真係唔洗考慮....
作者: blue_brown    時間: 2013-4-24 11:22 PM

想試真機先買

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0