標題: 你地覺得galaxy s4買唔買得過? [打印本頁]

作者: maydayy    時間: 2013-4-24 09:32 PM     標題: 你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
作者: 339699    時間: 2013-4-25 03:12 AM

只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-25 01:57 PM

太貴+1公仔箱論壇- r& k9 U( z/ m" g1 y8 H
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
作者: maydayy    時間: 2013-4-25 02:19 PM

太貴+1
! R; }  E4 Z1 {0 l3 E5 D) `+ Rwww2.tvboxnow.com成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. E" Z& u6 I! I$ A$ m" L$ J
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
' s5 z) k6 s2 v; q6 I( M( |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 咁搵笨, [* W; m1 o! q2 v
不過佢3g同4g係咪同時出先?
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-25 02:51 PM

" l% ^0 I+ t( r9 @3 g. S+ E+ U& D下, 咁搵笨
6 ~0 H4 O- x/ n. u. T: k不過佢3g同4g係咪同時出先?公仔箱論壇! r5 X3 x6 v! C" w9 k2 T$ m
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
公仔箱論壇8 U! l$ }. d: C  x+ N
唔係呀, 4G版聽講會再遲D
- ~# [) K& L& Z& ?1 Q  s. Y公仔箱論壇不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
作者: dcup32    時間: 2013-4-25 08:20 PM

It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
作者: skychu3302    時間: 2013-4-26 09:31 AM

太貴+- L) v4 U, M! {5 p
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-27 05:03 AM

初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...# S) f# B7 N- ]9 b9 w& r; ?8 G
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
作者: maydayy    時間: 2013-4-27 05:21 AM

太貴++ Q* q8 P5 n1 d8 C+ Y/ M- f6 \8 q: M
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.www2.tvboxnow.com- B6 N+ z6 j6 ^9 v. r
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
7 T& J# g5 j$ S& a* a下..乜咁樣架
" u" v5 \8 Z/ j+ h0 M( i  J2 rtvb now,tvbnow,bttvbS4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
作者: maydayy    時間: 2013-4-27 05:22 AM

初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...公仔箱論壇' j( q* ]6 V% W4 R& |
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
' D8 g7 S, |: L+ s+ p9 j一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
, r( j2 |9 c* i# t/ j呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-27 01:17 PM

1 j+ L( `$ V# S: L* h1 J公仔箱論壇呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢www2.tvboxnow.com9 Z  Q6 N5 e# h( j5 H  v
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
: x7 N6 A4 o3 C% N我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d9 B$ B& U! j" A, S4 q: A2 Z- b/ H- `" {4 H
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
作者: bombbomb2    時間: 2013-4-27 02:31 PM

8# 一百蚊
. L4 K# f5 ~0 h5 n8 H公仔箱論壇agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
作者: verdy    時間: 2013-4-27 04:17 PM

差不多要6千蚊,太貴了;。
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-27 08:39 PM

8# 一百蚊
; J7 p' D5 h1 m  c; z5 o/ ltvb now,tvbnow,bttvbagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
, e, b& h3 A) K- ?公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
$ Y0 b+ Q; N  @. p/ {2 a3 T7 `
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
1 S: l8 U- `  \: ]2 v: Dtvb now,tvbnow,bttvbbtw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
作者: maydayy    時間: 2013-4-27 09:16 PM

8# 一百蚊 : W4 P4 j; o9 x7 a: J8 q; v0 P) g
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
; ~# l/ a+ J$ H4 Ttvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
7 E2 j  _4 k9 A( f: n- y
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯/ u7 q) y' C$ I
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-27 09:33 PM

( k' _  K( Q  g% F$ @9 Y' p
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
. B5 b! r# a- v+ p4 c1 Xwww2.tvboxnow.com不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁
; ?1 i6 h7 H0 C  z+ J6 \, g+ I7 bwww2.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-4-27 09:16 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 w+ s1 }3 m9 u! G' {
我睇左篇評測文, 眼球追蹤功能成功率得10%架咋, 都冇咩用公仔箱論壇) ]1 ^4 }, o! I0 ]
http://digital.sina.com.hk/news/-7-1354594/1.html
作者: upk709394    時間: 2013-4-30 09:31 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0