標題: “喂,出来蒲啊!”“好,即到,等我!” (连载) [打印本頁]

作者: hansontiger    時間: 2008-3-26 02:14 PM     標題: “喂,出来蒲啊!”“好,即到,等我!” (连载)

版主,首先吾好意思,我真系吾知将篇锦噶野摆系边个区好...可能放系''恋爱物语''度会适合D瓜,因为故事相关于爱情...
6 A) j& I; i4 G$ o- ^1 Z5 {www2.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb. m1 M7 c8 h- l0 v0 t) ]: @% x
喂,出来蒲啊!”“好,即到,等我!”一个识左好耐既死党稳我。
# m1 G7 f1 d; D* E! ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ i" m/ v# Z5 m; [: P第二日公仔箱論壇, H3 H; W2 L1 L! T
8:00www2.tvboxnow.com. A* P2 q/ G4 h( j
睁开双眼,又系呢种天花板,望一望旁边呢个陌生既面孔……我着好衫,周围望左一下,系抬面拿翻我抽锁匙,离开左呢个房间。
7 V, L- q" I8 j( [0 ], l' W0 ?
. `3 C5 F+ a/ j: j( K) Ftvb now,tvbnow,bttvb8:30+ [9 W: [" W# I, C
望下表,早上8点半,恩,仲够时间吃个早餐,好庆幸仲记得自己琴晚将部车停左系边度。tvb now,tvbnow,bttvb& W! I) x& ]1 R6 k, S) m+ |
  _' i. G1 |( Y9 B3 m
8:40
+ R- L2 R$ _1 U( \) o. ?公仔箱論壇吾该一个猪柳蛋套餐行街,快,吾该。(呢间M记吾使泊车就可以买餐,好方便。)
0 w/ K( x; o. j9 Xwww2.tvboxnow.com
. G0 O" _" u# E3 h8 T" \公仔箱論壇8:55/ U; c' p8 R8 G: I+ e5 \( ]" a  B
程生早晨,(早晨),程生早晨,(早晨),程生早晨(早晨)…………
7 q; l# |1 K8 O
" f+ M/ M& f# X& E9 R& ytvb now,tvbnow,bttvb9:00tvb now,tvbnow,bttvb# c% w+ M: q9 g7 w( @7 E* q
拿起手边既文件,睇左下,又掉低,因为有小小头痛。
  E: N$ l: E9 s( u7 x$ m8 I8 v8 i公仔箱論壇公仔箱論壇8 J4 ?4 P- F' d, ^0 a
我系一间上市公司部门经理,但系同其他人一样,9点钟翻工,5点钟放工,所有野都好规律,除左晚上。但其实对于我来讲,琴晚既事,都系我既规律之内。( @: B# @2 U6 h6 o( w9 W

- @0 ^( ~. f+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。已经吾记得左,甘样既生活从几时开始,又持续左几耐,只系记得,自从某个女人离开左我之后,我就无试过拥有属于自己既床,又或者讲,我无试过连续2日训系同一张床度。tvb now,tvbnow,bttvb, \) ?. ]* P- Z0 h$ h# q+ F5 h/ \
tvb now,tvbnow,bttvb9 I- |+ v" V! B/ c# z: {) S
9:152 O! x7 z! m  [- ?+ y7 Q
我秘书敲门,(COME IN),程生,分公司既古生已经来左了,而家系会议室等紧你,你要既资料系呢度(递左叠成迟厚既文件),投影同茶点已经准备好,你上次同我讲呢个MEETING大概到11点半,LUNCH我帮你BOOK左下面既餐厅,按你要求系最好果间房,但系只有2个钟头既时间,因为1点半你约左苏总开会,倾关于新项目既事,你要果份PPT我放左系你部NOTEBOOK个E盘…………(得啦,一你次讲甘多我点记啊,你做野我放心噶啦,LUNCH之后再同我讲啦,你同SHADOW(古生)讲声,我5分钟后过去。)
' q; u6 s8 [- d9 n% j: U
) ?. O1 `4 G- ~. Y打开柜桶,想稳头痛药,但点稳都稳吾到。(EMILY……)系,程生,有咩事?(见吾见我D头痛药啊?)哦,你琴日话D药既铝薄穿左,叫我掉晒距啊嘛,不如我而家同你落去买啊?(算了,吾使了,LUNCH果阵你先去啦。)EMILY系我秘书,做野几好,就系吾知点解成28岁人了,都未拍拖,其实距个样OK噶,性格都几好。
/ D1 N& l6 ^, r' t5 |- ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb8 M" k# x- J- J! N/ r
9:20
9 [2 Q  \8 k* |9 [; W6 N* e" QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同SHADOW开会真系好辛苦,距成日都要同一样野讲N次,都吾明点解甘都可以做到呢个位。
% W, K5 y' t/ X3 c8 R9 \tvb now,tvbnow,bttvb
, N8 h$ Y3 ^+ _+ P" K7 X# J1 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 hansontiger 於 2008-3-26 02:31 PM 編輯 ]
作者: hansontiger    時間: 2008-3-26 02:15 PM

希望版主见文后比上意见,我再连载~~:onion14:
作者: error403    時間: 2008-3-26 02:46 PM

不如貼過黎呢邊* P+ d5 _" q; E8 Q9 I' M
www2.tvboxnow.com; p- A) C0 |; [% r# Z
http://www.tvbnow.com/forum-218-1.html
作者: hansontiger    時間: 2008-3-26 02:59 PM

OK~~~麻烦晒~~我转贴过去~~THAKS~~麻烦版主删贴~~我转去原創小說區
作者: izzytkwwan    時間: 2008-3-28 06:06 AM

I think lots of ppl using this way to relive their unhappiness in relationship.....but you are very sad deep deep inside your heart!!
0 {8 m% h# N, r& q; f" p; C- Awww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com6 U& C4 A8 ^: a% W! a- L8 I. m! \
Guess nth helps, not till you really meet the one for you......good luck

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0