標題: [香港] 梁振英下台! [打印本頁]

作者: ktangnp    時間: 2014-9-29 01:51 AM     標題: 梁振英下台!

/ O7 F# A& ~& |: c公仔箱論壇www2.tvboxnow.com+ I7 x1 D3 w  ]6 @. J
<梁振英下台!>  - 請務必廣傳/SHARE公仔箱論壇3 z1 K3 C  b9 i% o( i% W8 y

' f5 `/ E# G% A# U1 r 香港警隊淪為「鷹犬」「英犬」警棍、胡椒噴霧、催淚彈對
5 R5 d; g- i+ b0 E付手無寸鐵香港人,又警告開槍,高院裁定警方剝奪黃之鋒

0 X0 L( c; S; V1 c1 ~) \公仔箱論壇人權,香港最黑暗的一天,梁振英下台!
" w2 q# I/ A3 F. |' ?tvb now,tvbnow,bttvb
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 G+ e! S0 `; f1 W! ]! y7 m5 m) m* Y
紐約時代廣場5000人聲討689!
& U" e0 e  c! f( F; K
6 \( x6 P; a  V- F$ W( }; [+ S; qtvb now,tvbnow,bttvb Source:926政總現場消息發佈FB公仔箱論壇; ]8 n! Q! p  ^5 r5 `+ e4 g0 q
公仔箱論壇, a; f+ E0 c$ ?3 U* k

作者: ktangnp    時間: 2014-9-29 02:06 AM

Candy Yau 我是家長,支持老師學生罷工罷課!因為人在做天在看,大家香港市民都係用眼用心睇到政府今日對手無寸鐵既市民所做的一切!所謂特首對自己市民受到如斯對待,在鏡頭前那副傲慢不理的態度與菲律賓總理亞基諾三世那副咀臉如出一徹,為何仍可以笑出來!你知否香港人的心已在敞血在流淚,你仍可臉上掛上笑容,可恥的你真是狼心狗肺!
作者: ly2168    時間: 2014-9-29 07:34 PM

抗爭个屁,你罢工,大把大陆劳工过来做,你罢市,大把商人可以上大陆,你罢课,考不过大陆学生,你吃蕉啊?
作者: daball    時間: 2014-9-29 07:56 PM

抗爭个屁,你罢工,大把大陆劳工过来做,你罢市,大把商人可以上大陆,你罢课,考不过大陆学生,你吃蕉啊?www2.tvboxnow.com, G/ M9 U$ n1 e( b% I
ly2168 發表於 2014-9-29 07:34 PM
6 v0 A( I9 ?9 k& d8 P$ g; g0 h% w. w: v+ d9 `$ e$ I8 a
www2.tvboxnow.com; V% J0 H; k, W+ @& q8 g/ ^' f8 \

作者: flyhave1    時間: 2014-9-29 07:58 PM

戴趕屍最终目的是要做香港特首,引領香港回歸英國殖民地管治。所以必定全力逼迫梁振英下台。
作者: 大啦叭    時間: 2014-9-29 08:03 PM

刘慧卿讲明唔会参选特首,就系要做反对派,即系钟意做搞屎棍啦。
作者: 大啦叭    時間: 2014-9-29 08:08 PM

有组织的提前占中行动,以逼使解放军插手管治香港市面的目的最终失败了!
作者: hfs00001    時間: 2014-9-30 01:47 AM

叫長毛做特首,占中三子排著落,睇吓佢地點樣攪好香港。睇吓重有沒有老人家及低下階層為了生活費而在排隊拿免費報紙和執紙皮廢品。睇吓佢地會不會和地產商大財團作對。使到更多人可以有屋住,唔洗買貴物 。
作者: ktangnp    時間: 2014-9-30 05:03 AM

3# ly2168 tvb now,tvbnow,bttvb' a, L  m6 ^3 V' Y0 C0 f

, F' ]8 e5 D$ u8 v0 V( v
作者: webking    時間: 2014-9-30 01:53 PM

搞啊,我的坐看香港變返漁村
作者: hki123    時間: 2014-9-30 02:02 PM

本帖最後由 hki123 於 2014-9-30 02:55 PM 編輯 ) d6 d$ W- K0 R' L' `/ m/ H- Q1 L

" N& E( k& X( S7 a9 vtvb now,tvbnow,bttvb打倒梁振英加x匪..
作者: webking    時間: 2014-9-30 02:15 PM

打倒共匪..公仔箱論壇) `# S* s% U* t8 W# Z& O2 O+ l
hki123 發表於 2014-9-30 02:02 PM
+ V# [2 G9 g7 m- ^! d' c+ n2 S+ V公仔箱論壇8 f- a  T8 d, M, r
打得到嗎?盡系識得喊口號,真系搞笑。
作者: ddfans    時間: 2014-9-30 02:18 PM

本帖最後由 ddfans 於 2014-9-30 02:23 PM 編輯 公仔箱論壇4 V# x7 X" Q" k' n; K# \* U& n

j) O  L& c) y% V+ vtvb now,tvbnow,bttvb班撲街正一屎忽鬼,舊時英國佬連選舉都無,直接委任港督,又唔見班屎忽鬼出來紮紮跳?
作者: hki123    時間: 2014-9-30 02:28 PM

班扑街正一屎忽鬼,旧时英国佬连选举都无,直接委任港都,又唔见班屎忽鬼出来扎扎跳?
- h) R% t. M4 {8 G8 Y公仔箱論壇ddfans 發表於 2014-9-30 02:18 PM
公仔箱論壇) b/ ~2 @- W+ M' O% w/ H6 }5 @
是英国殖民地,你要英国佬给你个民主殖民地啊. 真系5毛...好简单习近平出来说香港是中华人民共和国殖民地所以没民主100%占中收山回家.
作者: ddfans    時間: 2014-9-30 04:11 PM

如果中央羅翻50年不變呢個原則出來,可以收翻普選呢個玩具架喔~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 O* a5 b" ]  @1 E% d0 w
系咪可以甘理解呢?
作者: 1530    時間: 2014-9-30 04:46 PM

搞啊,我的坐看香港變返漁村 $ j  ~8 z$ y& q. W7 R+ o
webking 發表於 2014-9-30 01:53 PM
0 ^6 {/ l* C! Uwww2.tvboxnow.com一样,握个手,看香港这群小丑的闹剧
作者: hki123    時間: 2014-9-30 05:48 PM

如果中央羅翻50年不變呢個原則出來,可以收翻普選呢個玩具架喔~公仔箱論壇3 K6 Z) F6 h  l; ]9 F- Y' k2 g$ W
系咪可以甘理解呢?
9 l% G: p! W! n: F' S5 M: r公仔箱論壇ddfans 發表於 2014-9-30 04:11 PM
$ }/ Z$ G% S7 e) w$ z& P! Y7 g50年不變是两制 一国=同殖民地???中央中央中央50年羅翻。前50年 后50年 中央最大有枪你可以甘理解呢。有枪你就喜欢.今天开枪他,明天可以开枪你。有没钱你.
. @' o+ p, K0 E: G0 r1 {# T
作者: KL2012    時間: 2014-9-30 09:12 PM

中國大陸共產黨似乎忘記了自己的承諾,鄧小平答應除了外交和軍事,所有事都由香港人自主。真是不明白香港的政制關中國大陸共產黨何事呢!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# a$ ^- I8 W1 M" E# i( b) \; }" x# n

作者: webking    時間: 2014-9-30 09:25 PM

18# KL2012 www2.tvboxnow.com, N  f+ Y' ~$ O9 H0 S" P" C
2 [$ V6 `6 i  _4 Z
中英聯合聲明系中國政府同英國政府簽噶,你舊主人英國政府都唔出聲,幾時輪到你出聲啊?
作者: hfs00001    時間: 2014-10-2 04:38 AM

! Y) p  _. e4 s5 V% z' `4 c公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 j) s( e$ I  d9 f) R. [
9# ktangnp
# J- t$ H9 B( `% b+ \9 t; ?公仔箱論壇民主自由都是榥子,只是偽善的人們,權力角力的口號。只要是一但勝出,都是會倚從寄定的法則去辨。很多所謂民主大國政府都做出一些表面正義的事來美化自己,其實內裡都是一樣黑暗。只是他們的處理方法做得漂亮。美國的斯洛登事件丶維基解密創辨人事件丶丶丶很多很多。一但使政權不利或政權蒙羞,當政者都會想盡一切方法,使你的真言變成謊言。要你消失。
作者: 大草帽    時間: 2014-10-2 02:18 PM

抗爭个屁,你罢工,大把大陆劳工过来做,你罢市,大把商人可以上大陆,你罢课,考不过大陆学生,你吃蕉啊?
, Q( e! g' O9 i" E7 sly2168 發表於 2014-9-29 07:34 PM
) r* @3 Z9 N- R3 z$ R( S6 z' C
死捞怂!大陆劳工过来香港?工联会踢死你个扑街.打烂人地饭碗.
作者: 大草帽    時間: 2014-10-2 02:20 PM

18# KL2012 公仔箱論壇8 j" V0 o6 k+ |0 d! _

6 Q: R% ]# B' d# L& S/ C. U# Nwww2.tvboxnow.com中英聯合聲明系中國政府同英國政府簽噶,你舊主人英國政府都唔出聲,幾時輪到你出聲啊?
% K; }" z4 o6 g* F- j3 \0 Y  h; kwebking 發表於 2014-9-30 09:25 PM
; |' ]7 V# f* ]' f9 P5 O5 l! Ktvb now,tvbnow,bttvb宜家唛出声罗.副首相仲绑埋黄丝带...
作者: 大草帽    時間: 2014-10-2 02:21 PM

3 ]+ M+ i1 H3 Q, Z
一样,握个手,看香港这群小丑的闹剧
. _/ t8 q' b% \( `1530 發表於 2014-9-30 04:46 PM
  @+ }/ ?% v9 {公仔箱論壇这里都是香港人发的视频.有种就不要下载.
作者: webking    時間: 2014-10-2 03:06 PM

公仔箱論壇1 u5 o1 Q, v+ r$ b3 W
宜家唛出声罗.副首相仲绑埋黄丝带...
' h( u) n# a( o2 ~8 N: zwww2.tvboxnow.com大草帽 發表於 2014-10-2 02:20 PM
' N+ r& Y9 @4 \! W$ M5 f+ k- G
公仔箱論壇0 n) s' a' E4 v! c: p0 K4 O( w
出聲有鬼用啊,當你冇到。你以為依家仲系清朝啊?
作者: webking    時間: 2014-10-2 03:08 PM

tvb now,tvbnow,bttvb% y- H% ~/ P8 w* u1 p6 [
这里都是香港人发的视频.有种就不要下载.www2.tvboxnow.com* v3 X, n9 ?, S" X: H/ S6 P+ k
大草帽 發表於 2014-10-2 02:21 PM
; V5 f4 Q# a7 G6 ^; V( D+ b/ v公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ W& ^; Y8 l/ V% |1 n! {8 g9 [) g) R% e
你點知的視頻都系香港人發噶?你都鐘意視頻?咁起碼我的有個共同愛好。呢方面,我的有共同語言,哈哈。
作者: momo298033    時間: 2014-10-2 06:03 PM

老梁落台,你去稳一个可以降低楼价,缩小贫富差距,人人可以住洋楼养番狗,日日吃饭饮红酒的的特首出来!纸上谈兵,说么唔得?我够可以话我推翻梁生自己做特首保证可以分地俾穷人啦~推翻依家个政府,你地可以死几多次啊!学生!镇压佐你地,香港从此残佐,中央内陆不免你地税,不供水俾你地,你吃么啊傻仔!咪咁戆居OK?做人唔成做鬼唔灵!唔要以为乱世出英雄,因为你地连狗熊都唔系!
作者: cyber03    時間: 2014-10-2 06:22 PM

胡椒噴霧、催淚彈,是小兒科了,在europa holland 如下了命令!手無寸鐵,如不離去?都打到你半死,這就是real world.
作者: 123b    時間: 2014-10-2 07:04 PM

中國大陸共產黨似乎忘記了自己的承諾,鄧小平答應除了外交和軍事,所有事都由香港人自主。真是不明白香港的政制關中國大陸共產黨何事呢!
1 p2 W$ r# W* ~; ?% T: Xwww2.tvboxnow.com
6 `3 w8 V7 o* ]% G: a  eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。KL2012 發表於 2014-9-30 09:12 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ I; u% H, D& h4 o* ?# ]9 V8 q

+ b% A) F, ~; m* N! g9 ewww2.tvboxnow.com公仔箱論壇0 j! r# B# Y3 m' ?* A
识不识字的9 ]. k) x+ c7 s, D" n* I
[高度自治]怎么理解

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0