標題: [香港] 自稱「全國獨立黨」 鼓吹港獨 [打印本頁]

作者: areca    時間: 2015-6-16 12:44 PM     標題: 自稱「全國獨立黨」 鼓吹港獨

作者: billzhang    時間: 2015-6-16 03:54 PM

当年共产党为了建国, 四百万的共产党死了一半, 那么请问这些人, 有没有准备去死的准备 ,
作者: Lee華    時間: 2015-6-16 05:47 PM

未被洗腦嘅香X人 心水清(咁橋近星期三又有線報)都估到呢班人幕後真正金主係乜人 發生呢D事對什麼人最有利有籍口明正言順立什麼...…  學  好人好事 郭博士話齋 舞龍獅旗裏面有幾多人枱底收咗上面....做呢D嘢… 人地要錢有錢 要人有人  香X人 投降吧
作者: daball    時間: 2015-6-16 06:48 PM

話左班狗官貪官政棍屎片黨奸商都係一路. 唔係點會有呢班曲街. 外國勢力帶頭既就係美國賤精.
作者: sungo113    時間: 2015-6-16 09:16 PM

6 e5 r* }, [. `! i8 _9 d% h4 W( U; n1 f7 u
班人用暴力来反对政改,甘算系维护自由咩?就算你觉得政府不仁,但系你也太过不义了吧,而且搞爆炸,随时伤害无辜,香港现在还是系和平稳定,当出现呢d事之后,会出现咩情况呢,中央就会有晒证据系有人想搞港独,政治上会收得更紧,防止因为香港而影响国内稳定,内地人更加会担心安全,而唔去香港,甚至作为中转站都唔会去,外国人也不会来,进一步,香港与大陆关系紧张,内地城市崛起,外国不能忽视大陆的影响力,外资北移,香港的金融中心必然受到威胁,最后大量人口失业,危机更加严峻,到时班废青点算,饭都无得佢开啊。
作者: vk22    時間: 2015-6-17 12:38 AM

成班loser搞得出d咩?
作者: luigi888    時間: 2015-6-17 11:49 AM

loser 先恐佈, 因為無嘢再可以輸.
作者: sungo113    時間: 2015-6-17 05:27 PM

7# luigi888 无话我睇死班友啦,个个都系贪生怕死,敢鬼揾条命博。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0