標題: [閒聊] 轉載樟深兄生曰黃江快仔包膠, (有相) [打印本頁]

作者: 正版冰火    時間: 2008-5-18 01:57 PM     標題: 轉載樟深兄生曰黃江快仔包膠, (有相)

▅ 黃江快仔包膠,囡囡初嚟報到! (有相)
6 N; p/ D8 n* B6 ]# A, e- \6 v# F4 }小弟快將生日,今年決定喺黃江搞,諗住返樟仔時順路去黃江踩下場…火車都未到樟仔,老表好似先知咁,知道我返緊去,就打電話俾我,問我去唔去搵條女開心吓,我當然話好啦,正想去黃江走一轉,就叫佢去黃江,順便睇下呢期黃江d女掂唔掂,老表話已經喺火車站等緊我…駛唔駛快成咁呀?唔係d精流到落褲邊嘛!?tvb now,tvbnow,bttvb8 o) p6 F' n5 f7 f1 J' K

, E% v: |! e/ p* E6 ntvb now,tvbnow,bttvb到左樟仔之後打個電話俾麻辣公公,話我地準備去黃江開餐,問佢去唔去,佢諗左一諗,話換件衫馬上落樓,咁就叫老表開車去金豪門口等佢,麻辣公公亦都好快到埋,大家出發去黃江…
" g# u6 D' S! G- `4 O: @! dwww2.tvboxnow.com
& f4 O4 I5 m( p3 A& xwww2.tvboxnow.com車都未離開樟仔,我條女就打電話過嚟話好肚餓,問我幾時到?等緊我返嚟去食飯喎!!靠…一來一回最快都粒幾兩粒鐘,怎麼拌??個腦一時轉唔切唯有話仲喺深圳,一陣就返!當時都唔理得咁sorry多,老閪自己細佬食飽先陪條女食飯.
  ]' f1 K, f4 o8 Vtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 V9 f: @# l7 U1 ~
去到黃江,到達第一條FL街,麻辣公公就揀到心頭好,冇耐連一向咀叼嘅老表都揀到,兩個囡囡跳晒上車,得我未有著落.其實我都唔係咁奄尖,不過想睇清楚最近黃江囡囡d質素,就叫老表開車去埋其餘d FL睇睇.老表先喺酒店門口放低麻辣公公同兩個囡囡,之後車我去其餘嘅FL睇貨,當我睇完之後準備扑鎚,老表又話睇中一件,我問佢係咪想雙飛?佢話想叫之前果條女走,我就話~~叼…咪sorry咁麻煩喇,你揀呢件啦,之前果個就交由我處理,正所謂~好又一餐,唔好食夠三餐,都冇乜所謂,我好sorry除便,屎都放得入口!!www2.tvboxnow.com1 T, _: L0 a- i2 z1 r: M

# G. |, Z) l/ V3 [+ r7 U- Q' Rtvb now,tvbnow,bttvb上到房第一時間驗吓貨先,囡囡幾幼嫩,上下都好新鮮,嗱嗱臨捉佢鴛鴦戲水.洗完白白上到床先知囡囡新嚟…唔係好識吹~唔sorry係化!等哥哥仔教吓你啦,最多唔收你學費!囡囡果然唔在行,捉住我條能左玩右玩,玩一大輪先放入口sorry吓sorry吓,我喺旁邊教路,搞左好耐先搞到梗梗地,之後都唔理3721,帶左套就竇高佢對腳插…插…插!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 n" z; Y3 M! a& y6 `/ }/ r
插左幾野條能開始充血,越插越梗,囡囡感受到我碌野膨漲,熱血沸騰,開始俾到反應我,由細細聲喘氣變為放聲呻吟,我亦換左幾個姿勢,較剪腳交差走位,轉移老漢推車,由正身叼到成個人反轉都未分開過...直到派彩一刻!
* c7 G4 s7 @( c# {% y公仔箱論壇完事後囡囡再同我沖涼,佢唔好意思咁話~~啱啱初嚟報到唔係好識吹,叫我唔好嬲,我就扮晒扁咀,佢即時話最多幫我按摩,佢話以前做過洗頭妹,按摩唔錯架!跟住就幫我嚟個水中摩...7 j8 M. v+ E: M2 e1 x
5 }) R+ R8 _2 o
沖完涼快手著衫閃人,落樓後仲未見佢地,我都玩得夠耐啦,佢地喺上面搞乜鬼?唔通一山還有一山高?我條女又打嚟問我喺邊,冇計~擺老表上台,話陪老表過左黃江攞d野返緊嚟,無耐麻辣公公都落嚟,老表條sorry樣就要三崔四請先肯浦頭,一舊水你想叼死條女咩...仲唔快sorryd車我返去交人,呢d人真係唔叼唔鬆化...
, Z+ q9 r; I8 W6 G2 f6 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! n. Z3 d1 b* A) `! a6 Q* m, o公仔箱論壇麻辣公公嘅囡囡...
[attach]309531[/attach]
! v8 E  d- l5 }8 d2 P8 ltvb now,tvbnow,bttvb% P" b7 M& B& X7 S) q) H; I

3 v3 j8 a0 {$ U% w/ H3 R# Twww2.tvboxnow.com老表最後揀左呢件...
[attach]309532[/attach]
$ f0 N  G0 R# D( s& Zwww2.tvboxnow.com1 o2 L8 N* ?2 c8 Y9 H

. K8 F' z5 R6 Ewww2.tvboxnow.com我就接收左老表嘅退貨...
[attach]309533[/attach]
3 Y9 c: h- t3 e3 s! J; g4 Y" l公仔箱論壇
[attach]309534[/attach]www2.tvboxnow.com  ?9 R5 m/ x3 J/ i/ _3 v
[attach]309535[/attach]# l: C/ Y1 Q! s* {

' T6 s8 f/ t6 U- ]; |% T( N; l
) Q" E! C' G: z5 \6 L7 dwww2.tvboxnow.com事後合照當然唔少得啦...
[attach]309536[/attach]
) J* O3 e  p0 T2 @www2.tvboxnow.com
% I% [' ]+ a" p3 y6 r9 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然囡囡好多野唔識,不過勝在其他服務搭夠,仲好有耐性,唔會黑面.黃江就係最多呢d初嚟報到嘅囡囡,無可否認質素唔及向西,但講到服務我諗喺向西都幾難搵到!

( x1 d( S* P0 D% j) Owww2.tvboxnow.com
) y) W  ?$ W2 P. m% J: k- x# }9 @
! A6 D1 v* Z# z1 H4 V~~~~~~~完~~~~~~~ ( [5 }: Q% A/ S+ t6 N6 L

( v3 O" C$ z# x7 ]( x( R7 e8 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 error403 於 2008-5-21 03:51 PM 編輯 ]
作者: zsx6664667    時間: 2008-5-19 11:25 PM

thanks
作者: ai_shiteyu    時間: 2008-5-20 11:01 AM

thx for sharing
作者: ibn231    時間: 2008-5-20 03:15 PM

晕。D相睇唔到添!
作者: 169709394    時間: 2008-5-20 03:31 PM

ok la!
作者: zongge888    時間: 2008-6-4 03:28 AM

:onion31: :onion31: :onion31: GOOD
作者: jerryzhang86    時間: 2008-6-4 11:46 AM

我想问下``d女系边度稳噶``几得喔``
作者: kk_sams    時間: 2008-6-8 03:48 PM

前面兩件,模糊中看都幾好喔!!!
作者: yeyingdong168    時間: 2008-6-9 09:13 AM

听你甘讲,真系非常唔错哦。
作者: carrot_law    時間: 2008-6-10 11:51 PM

幾得咁wow,喺邊道搵架?
作者: openhei    時間: 2008-6-11 04:01 AM

好似幾得咁播
作者: 小霸皇帝    時間: 2008-6-25 03:48 PM

斋睇楼主讲都觉得好正啦~~~
作者: 1=1    時間: 2008-6-30 09:20 PM

thanks~~
作者: kant    時間: 2008-7-27 10:57 PM

你都无讲黄江边条街,,鬼知起边咩
作者: Cruies    時間: 2008-7-28 10:06 PM

作者: terrycheung    時間: 2008-8-1 01:08 PM

thanks for sharing
作者: jacky-lin    時間: 2008-8-1 02:58 PM

幾張照片好像都不同一個人!
作者: s3i8m7o1n902    時間: 2008-8-2 12:29 AM

thank you for sharing this to ustvb now,tvbnow,bttvb, C  R1 ?& {- r- V) Y; p, J
keep up the good work
7 \2 c1 T( K' I$ U; T8 W+ Stvb now,tvbnow,bttvbsupport your posts
作者: jchdhy    時間: 2008-8-2 02:15 PM

女孩子不错呀,楼主爽死了吧。
作者: michael0760    時間: 2008-8-2 04:32 PM

thanks for sharing
作者: tom6195    時間: 2008-8-11 10:56 PM

Thanks for sharing
作者: kenxian    時間: 2008-8-13 05:23 PM

thx for sharing
作者: patcanhin71    時間: 2008-10-15 02:31 PM

thank very very much!
作者: patcanhin71    時間: 2008-10-22 10:03 AM

thankyou!Oh,well
作者: wilsonpowe    時間: 2008-10-22 08:45 PM

THANKS
作者: allancheung    時間: 2008-10-23 02:14 PM

身材看上去不错哦.
作者: newnewnew1225    時間: 2008-11-11 10:46 PM

一旧水????甘平???
作者: mospong    時間: 2008-11-12 01:39 AM

a good trip
作者: pstong    時間: 2008-11-14 02:10 AM

tq very much
  w  T# G4 A' {- b4 J8 _" s8 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 r7 g3 V0 b  f$ R! Ywww2.tvboxnow.comyour girl very nice... ^^
作者: sb39    時間: 2009-1-25 01:09 AM

全部都系学生妹?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0