標題: 逃避 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2008-8-18 02:08 AM     標題: 逃避

你的出現差不多又一個月了公仔箱論壇: g9 b' S6 _" u0 A; S7 y# r, {
心~~不知如何做好tvb now,tvbnow,bttvb$ i) F# ?, I# h! p+ O! k) J
只想你努力工作
. a) e2 Z1 V$ ~但你不停的要求和我見面
- Z: F& @+ F. H- w: G% @www2.tvboxnow.com對不起
" w% j) }% M' v! z" ?  I9 mwww2.tvboxnow.com我一直逃避你的要求
- U$ R% L7 K. d& V9 F: x, |' a# B% `: w7 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我需要時間..需要觀察你的表現TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! v4 }9 a7 k+ b9 n
tvb now,tvbnow,bttvb. s! ]' m% t2 n5 `. X3 P9 |% u
三年幾前認識你開始...發生了很多事
. i# V! X- Z* G# Z0 u一切都過去了....請不要說負我太多
1 K& {, e  Q3 A7 `8 q( L7 M4 p6 S4 u6 }公仔箱論壇看你現在的成績..我為你而高興公仔箱論壇9 k& |$ C2 v  a$ J9 S

* V5 H3 v6 U6 [1 E$ l! v8 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你說...你今天的成績是因為我tvb now,tvbnow,bttvb. O9 P# Y1 a, M) e
因為你想和我一起..所以努力工作
* ]3 }& S/ J& X  L( ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。這樣..你就努力吧
作者: yumiko123456    時間: 2008-8-18 03:46 AM     標題: 回應 多事啦 第 1 篇文章

不應逃避~~俾機會人o地吧  同人見下面啦~~另一個美好天空將會為妳打開!   去馬!  
作者: 多事啦    時間: 2008-8-18 11:30 PM

原帖由 yumiko123456 於 2008-8-18 03:46 AM 發表
/ B) f0 I) U* A% }, p: n, w3 N0 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不應逃避~~俾機會人o地吧  同人見下面啦~~另一個美好天空將會為妳打開!   去馬!  
/ s3 R7 U: E8 J7 @

* i( u. u3 s; @; S唔得呀...我需要時間觀察佢
4 p/ q& d4 o( o3 Jwww2.tvboxnow.com而家無見佢..反而佢同我講讀緊書....因為我無見佢..佢多左時間www2.tvboxnow.com8 h. G$ O# n2 j( s* o
tvb now,tvbnow,bttvb6 C* k9 y. a  |3 i! D
咪好咁.....美好天空不是現在 tvb now,tvbnow,bttvb& ^; G5 M7 q+ y3 R- n1 G) \
tvb now,tvbnow,bttvb% ?" C* x) g* @9 f# Y
如果他真的想和我一起..一定會等
作者: 123yeah    時間: 2008-8-19 12:14 PM

呵呵~~找到一个值得佢努力的女仔,好凳佢开心
作者: t3119088    時間: 2008-9-3 11:08 AM     標題: 回應 多事啦 第 1 篇文章

領悟了!!開心也是要過日子,不開心也是一樣要過日子
作者: 多事啦    時間: 2008-9-4 05:28 PM

原帖由 123yeah 於 2008-8-19 12:14 PM 發表
& V, ]/ r& i  atvb now,tvbnow,bttvb呵呵~~找到一个值得佢努力的女仔,好凳佢开心
8 e5 i6 k. L4 k6 |& ]
3 O8 k' h& c7 J5 h5 p
佢要去讀書...我放棄左佢
作者: 多事啦    時間: 2008-9-4 05:35 PM

原帖由 t3119088 於 2008-9-3 11:08 AM 發表
$ S/ c; x. c2 l& L0 R9 J6 \領悟了!!開心也是要過日子,不開心也是一樣要過日子
& {: d6 F7 s" y+ ^7 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇. y4 V0 c3 ?/ t4 V
我知...逃避..放棄
作者: aupo    時間: 2008-9-7 09:41 PM

每個人都會因一點過去的事選擇逃避,當想通已經覺得遲延了!
作者: 多事啦    時間: 2008-9-7 11:11 PM

原帖由 aupo 於 2008-9-7 09:41 PM 發表 & X, [! w6 m9 Q$ u/ H
每個人都會因一點過去的事選擇逃避,當想通已經覺得遲延了!
: x- u$ h% \& w: e# u7 Htvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com! j# p1 ~6 h2 P& r
真的後悔了...所以選擇逃避

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0