標題: 逃避 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2008-8-18 02:08 AM     標題: 逃避

你的出現差不多又一個月了1 f. @9 c: s; _
心~~不知如何做好
. w" f/ i* n4 I/ g% L只想你努力工作公仔箱論壇$ I8 z" E: ~6 H& g. g
但你不停的要求和我見面
5 F. x5 o( {: Swww2.tvboxnow.com對不起
( E: W% u+ o; m* }1 w( ^- k' o' Q我一直逃避你的要求tvb now,tvbnow,bttvb, ^) L9 K, I  O" L+ L2 g
我需要時間..需要觀察你的表現# `3 |" z8 n# U- q/ B! I

3 T8 v6 O0 r: e* j7 X+ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。三年幾前認識你開始...發生了很多事
0 O  m2 n8 F- WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一切都過去了....請不要說負我太多
3 W1 m/ V  j; D4 Nwww2.tvboxnow.com看你現在的成績..我為你而高興
8 g( z5 w& l7 {+ X7 Y- ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! Z- h7 a* _& w) @/ N. f' o  |/ k你說...你今天的成績是因為我
* c& I4 B# ?; |, D  u5 Y因為你想和我一起..所以努力工作
' P5 Q4 V5 @; F- V3 g! J9 U這樣..你就努力吧
作者: yumiko123456    時間: 2008-8-18 03:46 AM     標題: 回應 多事啦 第 1 篇文章

不應逃避~~俾機會人o地吧  同人見下面啦~~另一個美好天空將會為妳打開!   去馬!  
作者: 多事啦    時間: 2008-8-18 11:30 PM

原帖由 yumiko123456 於 2008-8-18 03:46 AM 發表 公仔箱論壇9 [; Q) {: @: _- S# J8 s
不應逃避~~俾機會人o地吧  同人見下面啦~~另一個美好天空將會為妳打開!   去馬!  
% {0 D3 M+ K% e4 v2 @" D
  R- ]/ w# p, E! s8 ~& C- l2 `www2.tvboxnow.com唔得呀...我需要時間觀察佢
4 U/ G; R# X1 ~  W而家無見佢..反而佢同我講讀緊書....因為我無見佢..佢多左時間
' I9 K' C. f& ~! T7 B8 Xwww2.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb* W: k0 B& g7 G; D
咪好咁.....美好天空不是現在
% j- L4 ~; }  f4 Z- x$ T; Y公仔箱論壇( w" a+ Z' P! s7 x, t
如果他真的想和我一起..一定會等
作者: 123yeah    時間: 2008-8-19 12:14 PM

呵呵~~找到一个值得佢努力的女仔,好凳佢开心
作者: t3119088    時間: 2008-9-3 11:08 AM     標題: 回應 多事啦 第 1 篇文章

領悟了!!開心也是要過日子,不開心也是一樣要過日子
作者: 多事啦    時間: 2008-9-4 05:28 PM

原帖由 123yeah 於 2008-8-19 12:14 PM 發表 公仔箱論壇4 g1 H, {8 |# h$ r2 @
呵呵~~找到一个值得佢努力的女仔,好凳佢开心
公仔箱論壇4 @2 E$ s  Z8 |

0 X9 z& i/ ]! z# {" R2 L, w0 Z1 R- r佢要去讀書...我放棄左佢
作者: 多事啦    時間: 2008-9-4 05:35 PM

原帖由 t3119088 於 2008-9-3 11:08 AM 發表
! M+ H+ l8 }0 x: M領悟了!!開心也是要過日子,不開心也是一樣要過日子
7 m. ?1 q' P, q/ n5 d- V8 u

3 k5 j. A- n/ T0 I/ m我知...逃避..放棄
作者: aupo    時間: 2008-9-7 09:41 PM

每個人都會因一點過去的事選擇逃避,當想通已經覺得遲延了!
作者: 多事啦    時間: 2008-9-7 11:11 PM

原帖由 aupo 於 2008-9-7 09:41 PM 發表
) r$ \$ m! U5 V5 F+ k每個人都會因一點過去的事選擇逃避,當想通已經覺得遲延了!
公仔箱論壇! r9 D( I; N2 m& {: i! t3 p

5 u6 i, x& m) @真的後悔了...所以選擇逃避

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0