標題: 是你給我快樂 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2008-11-8 02:16 AM     標題: 是你給我快樂

雖然唔係好長時間,只是短短的2個幾月
* {' M# o/ M/ u  p; u+ Mtvb now,tvbnow,bttvb我同你都無咩特別經歷,但我知你好緊張我,好愛我..我都好愛你
/ B- n+ v* ?2 A; v每次我忙到無時間同你SMS...你就會好緊張...怕我唔開心...怕我有事
5 p5 k& Y, V& u' t0 o! a你知我病..你即刻接我收工...迫我去睇醫生# ^* b  z, h  ?
有幾次我自己去睇醫生...比你知道..你由屋企即刻趕去醫院睇我..陪我
% K+ w" O: F/ y0 R" E4 c公仔箱論壇每星期你都給我驚喜...在我不知情下..出現在我面前公仔箱論壇* F7 r6 f) |  S8 l  r, I2 d2 p
tvb now,tvbnow,bttvb. {1 g8 C; o9 Z
我好記得果次.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 K; E! {( B2 i: T2 y3 M! M
因為公司上既事好唔開心.....好想同你傾電話,但你話忙緊唔得閒同我傾電話..要夜d先可以
: a/ ?3 N; d7 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。那時心情又差...一步一步向前行...到樓下..見到你...見到你,慢慢行到你面前,緊緊的抱緊你公仔箱論壇& o% a4 M& d( d  {* J: I; @
我的情緒不再低落....心情開心甜蜜..... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ i$ s  k% N! Y# V, V1 n

$ d# g6 [* @. B! q每次只要你出現在我面對,不快的心情總會消失
  u$ T+ I/ L  H" f5 o& yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ b8 w3 j7 H$ r& Q/ f公仔箱論壇
2 I& M, O0 r& E" k4 L- Y6 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& ]0 ]5 Y7 {. {! R# c) F, S) m
$ U* F4 c6 c/ r' m/ c; |3 q  k: ~+ B* N, z' C' i4 o9 s
作者: yumiko123456    時間: 2008-11-11 02:16 AM

請保特心情開心甜蜜.....
作者: kaitou_kid    時間: 2008-11-11 01:34 PM     標題: 回應 多事啦 第 1 篇文章

hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
作者: kitty@08    時間: 2008-11-11 10:57 PM

戀愛得滋味是最甜的。
作者: 多事啦    時間: 2008-11-11 11:16 PM

原帖由 yumiko123456 於 2008-11-11 02:16 AM 發表
6 F8 [" u, r. @/ B7 Y6 Htvb now,tvbnow,bttvb請保特心情開心甜蜜.....
% t: Q& {9 o1 o% H1 y2 }) r公仔箱論壇公仔箱論壇6 D: H$ [0 ^1 j6 S# ^. q- h
我會架啦
! y1 P1 U. L+ a: Q1 j8 |* Vtvb now,tvbnow,bttvb嘩...你幾時做左版主架
作者: 多事啦    時間: 2008-11-11 11:17 PM

原帖由 kaitou_kid 於 2008-11-11 01:34 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 f8 u1 K0 i& j. Y# U, |. o
hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
# `3 E1 S5 e  w' D: Y# k& t, t
* L" F1 `7 h7 ~! x2 }! A( _
我會.....努力呀
作者: 多事啦    時間: 2008-11-11 11:18 PM

原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 10:57 PM 發表
$ {/ X0 h# K, y1 Y! }+ B! e公仔箱論壇戀愛得滋味是最甜的。
3 w; k5 J$ d  b/ Bwww2.tvboxnow.com
0 a1 K0 p) Q6 a6 V9 r1 X5 @, F* {www2.tvboxnow.com係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
作者: kitty@08    時間: 2008-11-12 04:11 PM

原帖由 多事啦 於 2008-11-11 11:18 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 N7 o. c& ^4 l; _/ |4 C

, d* j2 M% {0 l% o  vwww2.tvboxnow.com4 }8 f0 y8 N0 p! T/ e5 f
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
) D! h6 `/ A7 }# t7 l7 c' \/ B4 w, M2 q
7 o/ ~4 j% f! Z9 G- ?; u' A
送你經典句﹕幸福的光www2.tvboxnow.com9 ?+ o7 d% V" x9 r/ Q
當遇到現在公仔箱論壇- s3 V& J/ {8 }) x
和你相伴一生的人
! w% d+ D6 }8 r" {' Z7 Owww2.tvboxnow.com要百分之百感謝他愛你
7 t' e, ?5 {" ^( r& Ntvb now,tvbnow,bttvb因為公仔箱論壇% s' B9 C) P. ~; m
你們現在都得到
1 ?3 y5 I7 v/ \: A- O+ G8 W. j+ ptvb now,tvbnow,bttvb幸福和真愛
公仔箱論壇4 `- ?0 S7 P. B) X# I3 ~

3 Q" p5 x' i7 Lwww2.tvboxnow.com4 G9 G3 y- d: P3 |* z' F
大家一樣~愛情因為簡單﹐沒有負擔。
) U. d/ c) m/ N& ytvb now,tvbnow,bttvb, V' U6 m8 q5 T6 m+ Z4 A7 c+ c

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0