標題: [香港] 狂徒蓄意谋杀何君尧 [打印本頁]

作者: zim    時間: 2019-11-7 02:56 PM     標題: 狂徒蓄意谋杀何君尧

作者: maniac2000    時間: 2019-11-8 02:40 PM

本帖最後由 maniac2000 於 2019-11-8 02:44 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 X! _  M9 d) S) q: W/ J6 a

4 u+ h4 }3 o" t$ ]事出必有因,若果何生唔係721果個係一個唔恰當嘅地方出現,今日依一刀之劫肯定可以避過。不過何生受一刀既係禍事又系幸事。禍者身受一刀之苦,幸者多日受責被疑之局可得暫解,更可幫建制爭回不少民心,就如當年陳水扁一槍這劫,力換敗局,早前避之遠之嘅建制諸君將大感其因,政治前途光明。
作者: momofer    時間: 2019-11-8 02:57 PM

作者: perfectman    時間: 2019-11-8 03:01 PM

作者: maniac2000    時間: 2019-11-8 06:29 PM

本帖最後由 maniac2000 於 2019-11-8 07:33 PM 編輯 4 V6 a- B2 `/ g( G+ b. f
tvb now,tvbnow,bttvb( e  I. K3 E+ r9 |7 e+ [
3# momofer
7 B. d* ~7 A: o) i+ |9 Lwww2.tvboxnow.com 至于何生本人受襲擊,本人絕對相信并無作假之嫌,但對于何生受襲擊對于選情大局嘅影響,閣下可以唔考慮,但建制泛民兩派就唔可以唔考慮,大選之期刺殺行為等同拉票,陳水扁一案記憶猶新,唔利用此案拉票,變壞事做好事,建制派就唔配叫建制派。在下係從選情嘅大局來講,所謂”民心“乃是建制嘅民心,非指何生本人,并冇問題,對于何生本人,之前因721警黑勾結被建制同泛民兩派所棄之遠之局,亦因此事得解,更是幸事。0 C! u5 K5 f8 F* [
至于其他利用本论坛漏洞滿篇污言秽语之徒,在下耻于为伍,不与回之。
作者: perfectman    時間: 2019-11-8 06:56 PM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0