標題: [香港] 香港電台訪問這個攪罷工的委員 [打印本頁]

作者: perfectman    時間: 2020-2-4 11:34 PM     標題: 香港電台訪問這個攪罷工的委員

作者: perfectman    時間: 2020-2-4 11:38 PM

作者: water_law2    時間: 2020-2-5 12:31 AM

整隔離營俾班仆街破壞與反對,請問D人點樣隔離?呢班香港人大部分住系深圳,甘系咪叫呢班香港人返去深圳自我隔離?
- h( c0 ]( F. v6 u# U% u( Nwww2.tvboxnow.com呢個主持人講得好:一項冇可能做到的選項,你叫政府如何回應你地訴求?www2.tvboxnow.com0 x/ L5 X7 K) d  y) o* z
一班漠視人命嘅黑醫護,嚴重違反職業操守應該要踢出醫護界。
作者: perfectman    時間: 2020-2-5 10:34 AM

作者: water_law2    時間: 2020-2-5 09:02 PM

% z+ K' B% \* f- k; z: s其實有留意事態發展嘅都知道咩事,帶頭攪事嗰班根本就唔係醫護,一隻it狗,加兩隻過氣空姐,空姐以後都冇得撈㗎喇!www2.tvboxnow.com$ [% u! L: L4 c6 D" V
咪周圍招搖撞騙囉!# Z5 n# o3 y4 s8 ^8 ?7 l3 C( C! L8 Q
我認識唔少真護士,話罷工根本唔係佢哋啲Senior嘅想法,罷工嗰啲都係黃到發 ...5 T+ b! h1 p5 m" L6 {
perfectman 發表於 2020-2-5 10:34 AM
( v8 m  K; ]0 A+ q3 N; G$ P
    多謝你提供嘅錄音,班仆街真系唔系人來,收埋藥紙唔俾人跟進甘樣嘅事都可以做得出?人命來架!你罷工唔做,你可以話系你嘅自由,但你諗盡辦法漠視人命,去阻止其他人跟進。系毫無醫護操守,呢班人唔炒真系對唔住香港市民。
作者: perfectman    時間: 2020-2-5 09:26 PM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0