標題: [香港] 食肆賣石斑及鮑魚不符聲稱 海關拘「黃店」東主等7人 [打印本頁]

作者: perfectman    時間: 2020-3-31 02:10 PM     標題: 食肆賣石斑及鮑魚不符聲稱 海關拘「黃店」東主等7人

作者: perfectman    時間: 2020-3-31 02:11 PM

作者: goldmonk    時間: 2020-3-31 06:20 PM

作者: perfectman    時間: 2020-3-31 07:09 PM

作者: wing0122    時間: 2020-4-1 02:41 PM

呢單野直接睇到傳媒係幾賤。' L( U  L+ q- c, S

% I+ U0 b* D+ Z明明係一單商品說明條例案,有冇違例都好factual 。tvb now,tvbnow,bttvb3 ?8 p3 T  L: a" C
為何要刻意在報導提及是「黃店」呢?www2.tvboxnow.com0 g; i! O+ P+ c7 ?
根本就係制造政府打壓黃店的假象
4 H5 ?& x  _& [  k$ f8 {. X而無視其犯法行為
" E8 K" z# m  h+ X真係正一毒傳媒
作者: perfectman    時間: 2020-4-1 02:52 PM

作者: hase000    時間: 2020-4-1 03:58 PM

黃店就係唔好!!RIGHT!!
作者: goldmonk    時間: 2020-4-1 04:06 PM

作者: wing0122    時間: 2020-4-1 04:52 PM

其實都搞笑,
% x6 T9 ~4 W' _; t/ Pwww2.tvboxnow.com執法,我唔太明白有咩滋唔滋擾性,收到報案,都要去架,你估真係唔駛做咩
) y3 F! Z/ Z/ I4 L. ^. W6 Ztvb now,tvbnow,bttvb
3 G- U, Y6 U9 d' T/ b3 z  [0 |野蠻有如當年 方向報,消防接報來查消防系統,公仔箱論壇  a. S- f4 f& k  r3 o2 W  r
其實都唔係佢想,但之後不停被方向針對
作者: perfectman    時間: 2020-4-1 06:44 PM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www2.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0