返回列表 回復 發帖
好多人估曼聯,省不少功夫
1:02月13日03:45 華倫西亞 vs 巴黎聖日門  
賽果:華倫西亞 1:2 (0:2) 巴黎聖日門
第一隊入球 巴黎聖日門  
Thanks for mysteryray again,大家不用自己計分了
第2場好少人估中
第3回
1:02月20日03:45 阿仙奴 vs 拜仁慕尼黑
2:02月21日03:45 AC米蘭 vs 巴塞隆拿

截止時間 02月20日03:00
忘了提醒大家,首名回貼者有權考慮用不用道具卡
另外為何各位回貼時沒注明

參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽  架?????????????????
道具卡点用,有勿野用处?无列明wor!
我会帮大家补返遗留左果一句。。。“參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽”。
mysteryray 發表於 2013-2-19 10:29 AM
道具卡很易用,沒有太多規則,只要是每回合首名回貼者
回貼時講要用那一張顏色的卡就可以了
而我會在該回合截止時,公布那一張卡的內容是什麼.

用處唔講你知住,有人用時便知道了.
我諗...道具卡 又係果D 加減乘除 啩
金石良 發表於 2013-2-19 08:20 PM
差不多,差不多啦
huhut兄,因为昨晚tvbox网络有问题进不到黎,进到又回不到帖,所以错过第一场,唔知仲可不可以估第二场? 如果不可以就ignore我所估的,谢谢!

參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽
第3回
1:02月20日03:45 阿 ...
luke168 發表於 2013-2-20 08:50 AM
這個問題,由mysteryray決定啦.
阿仙奴真系咎由自取,都吾知为何摆出甘既阵。。。。。
mysteryray 發表於 2013-2-20 09:01 AM
我覺得雲加都係時候轉戰意甲/西甲

幫下其他老牌大球會解決d負債
哈哈哈!!
基本上,第二场完全lam庄啊!!
多得巴塞爆冷!

第3回    1:02月20日03:45 阿仙奴  vs 拜仁慕尼黑 1-3客赢    2:02月21日03:45 AC米蘭  vs 巴塞隆拿 2-0 主赢   
    会员  ...
mysteryray 發表於 2013-2-21 08:56 PM
唔該晒 mysteryray
原来连巴塞都会输波!无知区地有勿野感想呢?
mysteryray 發表於 2013-2-21 09:13 AM
仲有咩好諗,次回合回主場博老命羅.

反而我想知雲加係唔係次回合會放棄就真,如果真的話次回合唔估E場
Quarter-finals draw

12.00CET, 15 March, Nyon

The quarter-final pairings are determined by an open draw in which no teams are seeded and clubs from the same national association can be drawn against each other. The side drawn first will play the first leg at home.
第4回
1:03月06日03:45 曼聯 vs 皇家馬德里
2:03月06日03:45 多蒙特 vs 薩克達
3:03月07日03:45 巴黎聖日門 vs 華倫西亞

截止時間 03月06日03:00

參加時請注明:參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽
回貼後不能編輯,否則會被視作無效.
足球區版主有權決定遊戲中的任何最終決定權