返回列表 回復 發帖
但我like final嗰批人喎.. 因為我唔like林峯, 峯迷唔好嬲, 個人喜好而已!
同埋最好就係同韋小寶有啲關係喇... 因為我最近攞住部tablet睇緊金庸嘅鹿鼎記 睇咗一半喇!
# n+ c8 X5 E9 J0 [& \tvb now,tvbnow,bttvb
: S' p0 t% X/ Z* e  X; _www2.tvboxnow.com
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Z# Y! O& O. s# Z
. r0 J# L5 H/ i7 o* ~! }) c5 ~: x: _* ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而家版本批演員感覺FRESH啲新鮮感多啲,可能係劇组中有幾位始終都係新或半新面孔囉.tvb now,tvbnow,bttvb) T; H& s. x: a/ U. W9 U# L+ z1 }
其實林峯除咗靚仔之外我都唔知可以再講啲乜咯,另外我都係覺得林生個時裝樣順眼啲,係無得睇FALA少少可惜囉....... ...
+ {% o0 ^4 x& ^  ltvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-12 12:22 PM
, C' y( o9 F) N' ~+ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: l: R9 c+ G) U% Awww2.tvboxnow.com林峯加工喎 不過加工後都幾靚仔!
小寶成日呻無拖拍咁慘,不如就將拍劇當拍拖,拍完一套劇就如經歷一段感情,聊勝於無囉。
8 s# J: R7 ^8 Q  |2675903tvb now,tvbnow,bttvb- l+ |* i& B8 ~1 E. B- A
leekwoklam 發表於 2014-2-18 04:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 G; ~% k6 @" c$ x# V( _1 {" F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 A$ `0 H/ [0 y; ?  \% K
佢減咗肥一定靚過萬綺雯喇
講到小桃呢個角色, 因為暫時未有太多戲份, 仲未可以comment到
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
9 }; M& i* ?5 W; L5 L2 h- H) J
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。www2.tvboxnow.com1 c# K& D8 d7 ~6 `
  ...公仔箱論壇! E3 G2 f6 P2 V  C  i7 `2 X
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
% s2 Z& P; s& [8 ^, H2 Wwww2.tvboxnow.com3 ~/ _) Z# @& O$ @; L) A
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
www2.tvboxnow.com7 i. n: A, a7 X+ B, y! G* b

6 X) U3 {6 ^7 ?7 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www2.tvboxnow.com2 g& o; x  o# u$ Q" w
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?www2.tvboxnow.com8 s9 Q( e' [& g4 a

4 d$ t5 g5 [; D0 gtvb now,tvbnow,bttvb我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
4 ^8 o# l- L4 I; q" L' gleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
6 J# Q8 e/ _# L1 o0 z' O公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: T7 l- y: ^3 R
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?tvb now,tvbnow,bttvb, y" T- r6 g2 Y! k
8 W; V/ K1 B' [. [7 M公仔箱論壇
! v5 I5 [2 P2 S% D1 A1 D
/ @% U' \6 x2 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& v, m* @# i3 v) `tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
www2.tvboxnow.com+ ~" [* r* H9 {- V  V
' l- {& f+ V! Y
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skillTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 @0 ?0 n5 x5 B, j, V' T
that would be too bad
' S3 d! X6 H( V公仔箱論壇shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
  Y+ `+ l1 I1 L$ r% p

; p. ]8 W9 P+ ^# X! k公仔箱論壇咪係!
唔怕水滿就得
; W2 z  s6 p; c. s2 X/ M2 ~, ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
" E) s! ^. A2 J) }$ y% j& ttvb now,tvbnow,bttvb4 j  t2 d! v, ^) q) u1 d! o
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. ) @; s4 |! @: F& X0 w4 {5 k

+ Y9 J# d8 K; @2 x: ?  k  l公仔箱論壇話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
3 S) C1 o7 r( O* ?) L+ L% q# b公仔箱論壇
, C, M, b$ [0 R, ctvb now,tvbnow,bttvb哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
+ S3 D' b6 f7 {$ T$ F5 c% z4 i: O9 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...
6 X# e  d2 x, H, j0 Bleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
3 e# [2 k2 @, [5 y) d( A1 M- x2 O: E: G

8 i$ a: S- n5 d/ c. W, r: V% W幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
www2.tvboxnow.com3 y% `: o3 L' o% e9 }+ T2 V" H
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦www2.tvboxnow.com9 t2 m% n0 G# K# v1 P( _! B2 c6 O/ L
www2.tvboxnow.com; t0 C, M* [" }* ], H1 O, R. @+ l
話時話,多謝你派的分,謝謝
) e# u* ]9 J$ V# q2 ~( BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" h6 ~6 n9 f! D
+ \, n/ N$ z7 ^* I: ]5 Q( i
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
: |" i* d3 I" \  F; t' x% owww2.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
www2.tvboxnow.com; J$ _! }# e9 Q# ]/ t" p/ U7 w. t& [

( z* s, E: \; a- ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!