返回列表 回復 發帖
% Y9 w! p7 I1 [tvb now,tvbnow,bttvb6 X& t+ V; D$ F. m% z1 l
高音嗰幾集已成經典,以後嘅集數係跌番少少。
1 O% u. b5 U* k3 J3 [tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-11 12:46 PM
# w% `; |  L5 B  w6 x  _" b9 k( awww2.tvboxnow.com
8 R5 A3 n' a- J5 w: T" g9 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。牧師突變好打得.. 笑到傻咗
信教會充滿平安同「可樂」...........
3 i. o' B  G( D# D$ Z
/ H7 C2 M2 r( a8 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2979278
' C& P& i' J) o4 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇. z! @9 [5 g4 ^# D
2979279www2.tvboxnow.com* I8 Z& Q% K4 Y# e+ M- ]! M& @; j' M
leekwoklam 發表於 2014-11-12 04:14 PM
/ x$ M4 `0 l8 t* O# }9 Z+ g# t' R
lamlam賣廣告
tvb now,tvbnow,bttvb0 u: o: W- B! |

% [/ ?) Q9 v! _; q3 Xtvb now,tvbnow,bttvb編同導,我睇佢係向呢個方向,以今次而言佢主宰得好緊要,tvb now,tvbnow,bttvb! W. ]5 d/ Q3 f( B
只不過今次睇怕用料太盡,再下一套再諗新橋己有困難,
8 T8 Y+ `, o6 e% f& Z8 ^0 vtvb now,tvbnow,bttvb一個人短時間做咁多嘢係好難,仲要樣樣精會更難,tvb now,tvbnow,bttvb4 c+ ]! e$ n, w3 F' H3 G4 M) }4 V
諗橋者隨時因為太緊張仲易腦閉塞,一諗唔到嘢乜都停晒,
- ^/ I% X+ h# E( u" ~tvb now,tvbnow,bttvb ...$ I; k! V" ^* L. ~8 s) F
金田Sam 發表於 2014-11-13 01:17 AM
www2.tvboxnow.com4 N  z! I: v/ z' y

8 A7 {2 W  t; N9 O2 m0 m$ W公仔箱論壇咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)7 g$ _5 D7 B. a* g' ?
$ A6 j1 S+ ?/ N0 S
2979866& s; i3 }" v8 a
, r; c/ k) z" e1 y$ r8 O& G: WVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
5 t  b) u, r* u4 n. N( ~/ ltvb now,tvbnow,bttvb
- V3 ^1 f) `; K$ Z' p& E297986229798632979864- Q: o) R4 h0 a: e7 w. ~9 b) {; y4 e
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...% j$ ~9 U1 B3 m7 z
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
' ]: t# i% x8 Z4 i) m$ {6 q
www2.tvboxnow.com2 Z. f, c, h, @7 m$ @$ t
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  J, M5 d9 x: `- L2 W6 A1 i+ z
2979882  Z2 e) e5 X% x, `
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。1 O- {5 i  V: A- L0 B7 c
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ _+ O9 t+ C/ `! ?1 m4 X

2 S1 a0 {/ t* w8 \% `5 c( K我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
; a( `% O  W8 Y4 y9 E) sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
; w% N1 C  n' l1 {
公仔箱論壇9 r3 W% m; C# r0 n  N: Q
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
# M8 Z2 \. W% ?: gwww2.tvboxnow.com如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 s& t9 a" i5 p' ?# P
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
% X$ ~% P3 [3 }! m6 r& Ttvb now,tvbnow,bttvb
5 Y8 R. Z/ H; L; L4 c, h( ]公仔箱論壇咁得意我都想試下呀
www2.tvboxnow.com8 K# b) U5 q$ c  l. e

* s4 I/ ~/ h5 v7 U# c" D# \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀?
# a  y1 t. y* g  B6 `公仔箱論壇咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。3 v' M* n9 K, n
% i7 f( y8 F) E, y! c7 I$ J
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
% e1 q" \" w; Q7 H& A1 Twww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
3 M6 G8 o) D) x8 G: J$ W  c
( q0 t* ?; F1 m7 Q祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- I! n; _  I+ g% N+ [, K0 ~* R
自己玩拔罐好危險架喎。
* O/ D2 `) b9 e% ]! M( n6 _www2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
3 `2 ~+ D3 ~5 \: ^, r) o1 E- K) Ptvb now,tvbnow,bttvb
/ L$ g9 D1 E+ N& wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...
: j1 x7 e4 {( u; i4 `  Z# Q5 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) s5 g4 a8 J2 ~& X: uwww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com3 N' Q5 y: }  I, ?2 t( J. c& M% D
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
8 A% G- ]' @8 P- j3 s# B# I5 h有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。公仔箱論壇  X) _% o- {+ D% E- L  n- _
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...) Q% {- k8 r! Q" m3 [$ G( u1 ^
mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
www2.tvboxnow.com' L! o& k8 b# j7 Z* G/ m
  c4 @1 k, y) y2 r: X7 m* z
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
公仔箱論壇" }2 j9 \9 o. N3 G# y, \0 {6 {
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
7 |  t" L+ I, ^/ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢就寫紙俾你
2 a0 Y4 k# j. Z0 b3 C  b& E9 ktvb now,tvbnow,bttvbp.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...0 O; t; O; w: Y- S
mnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
) E  ~. |3 F* G+ w1 m
公仔箱論壇0 y) y5 P- r  o
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
( G$ ^1 \  u8 C% k. Z- m6 O; k) r拔心口?, n/ f. m& j. B0 s( c' _
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
, P9 g: f) K, E& y9 t3 W0 V3 F, e
. e8 T& E& `: [2 N- r2 w' ltvb now,tvbnow,bttvb% o; C& N  h" m" ~7 ]
  F4 N# ]3 q- P6 |1 P7 Q/ W7 M
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ d. L2 P2 ^' p
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
: r. _) R0 n/ w! S+ ~: S7 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! n+ z% r% M0 F. A. a8 w
心口當然唔會某地方喇... - r+ t7 }* b- V( U7 r# y3 g
tvb now,tvbnow,bttvb; f  }  L+ t4 c
bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
www2.tvboxnow.com3 A3 F2 U! T8 B6 i  k. F+ I8 I
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- X% u/ O5 U5 B( |
金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...
( V, d0 x5 x4 p7 q4 i. Hmnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
0 p4 k! H( W! v  _* P

9 D3 Y: l, Z7 H; H# L' f8 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??
  Q* \" ^3 [7 h6 T
4 U1 k0 ~/ \6 q( O! M$ o1 I; x4 b8 o  x29837432 i1 m7 N) D9 w, X6 J8 W$ b
細佬,我揾到你條頸巾啦。
# w/ J1 z' A2 I1 K3 l; X# JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉,女仔係心水清啲嘅,我初睇呢幕只係以為尤田無啦啦擺幾個bear bear喺條頸度咋。
# u% [/ I/ i$ ?/ \; @7 |! n香港有冇得買呢?www2.tvboxnow.com" V8 o1 I1 K3 `$ m8 U

$ R- b9 w* Y  U# `& U. |5 Htvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-19 12:55 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. R) h- @4 z9 F- M
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 c3 m3 G5 D2 ]( i# `8 c3 V
好可愛嘅bear bear... 我男友都好似bear bear... 又高又大.. 6呎1呀.. 但我得5呎3...
孖人牌新代言人公仔箱論壇$ h' d9 {, H, y2 u: U4 F# H
2983718tvb now,tvbnow,bttvb) i' U8 ?3 u# y) j9 D
馬利亞同郭寶做「裸模」一幕當然好笑,不過睇睇吓我發覺兩人啲pose,幾適合做刀剪利器工具名牌「孖人牌」嘅logo,廠商可會考慮吓揾阿聰同阿Bob做代言,拍番輯新廣咁呢。www2.tvboxnow.com/ T4 z- ]1 E) x

; Z8 k: `. y4 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2983719
) _" n" @6 g5 a+ f, ?* V! o) n, N+ U, Y& Wwww2.tvboxnow.com2983720 ...
/ s0 G5 C' o: y- P. P8 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:09 PM
5 X( U' C" y* l公仔箱論壇% I. L) o; y: K. O/ ]" {) T  M- s
咁都比你諗到孖人牌... 佢地呢幕.. 我覺得啲女人好變態.. 男人naked好睇咩?? 洗唔洗咁興奮呀??
靚歌會係本劇嘅最後回憶
) \) ^8 G. F( MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2985748
) Q7 a8 R: _( c: I' K  jtvb now,tvbnow,bttvb今集輪到《難為正邪定分界》同《London Bridge is Falling Down》,本劇已近尾聲,唔知仲有幾多好歌會聽到呢?公仔箱論壇' p% S% o8 W1 Q) h  W9 v3 Y
雖然我唔係首首都識,但真係好欣賞劇組挖空心思以好歌配合劇情,日後 ...
- ~# U3 Q5 _9 j9 Ytvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-22 01:14 PM
3 i7 N" d, I0 Q. Vwww2.tvboxnow.com# B7 N# e, n/ y3 H
lamlam, 以tvb啲劇嚟講, 其實我最近只係睇呢套劇... 最主要係因為好笑... 另外兩套, "名門"只係走嚟走去聽.. "飛虎"直程無睇... 以你呢個--"靚歌會係本劇嘅最後回憶" 嘅comment, 啲歌係好聽呀.. 但唔係首首聽過.. 最搞笑唱"男人是否一樣"嗰個女人.. 聽啲叔叔伯伯講原來以前係歌聲嚟架... 咁呢套劇咪有好多歌聲囉?? .. 不過呢套最吸引我都係啲笑位